Φέτα σαγανάκι

ΓΕΥΣΗ 17.2.2020 | 23:10 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Φέτα σαγανάκι

THESSNEWS-DESK

Ένα από τα πιο αγαπημένα συνοδευτικά.

 

Υλικά:

1 τετράγωνο χοντρό κομμάτι τυρί φέτα

Αλεύρι για όλες τις χρήσεις

Ελαιόλαδο

Λεμόνι για το σβήσιμο

 

H διαδικασία σύμφωνα με το imommy

1. Ζεστάνετε το λάδι στο τηγάνι.

2. Βρέξτε το τυρί με νερό και έπειτα αλευρώστε το καλά.

3. Τηγανίστε το σε μπόλικο λάδι και από τις δύο πλευρές μέχρι να ροδίσει.

4. Σβήστε το με λεμόνι.

Φωτογραφία από lee_2 από το Pixabay

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω