Τι ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς η μητέρα του νεκρού βρέφους(video)

ΚΟΙΝΩΝΙΑ 17.2.2020 | 21:16 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Τι ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς η μητέρα του νεκρού βρέφους(video)

THESSNEWS-DESK

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο Alpha στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, η μητέρα του βρέφους 11 μηνών από τη Συρία, ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι το μωρό αντιμετώπιζε πρόβλημα και του έκανε συχνά κλύσμα.

«Το μωρό μου τις τελευταίες ημέρες ήταν ανήσυχο, δεν έτρωγε καθόλου και αποφάσισα να του κάνω κλύσμα. Δεν ήθελα να του κάνω κακό», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς η μητέρα του βρέφους σύμφωνα με τον Alpha.

Οι γονείς και το ζευγάρι των Σύρων που φιλοξενούσαν στο σπίτι τους στο τελευταίο διάστημα προσήχθησαν, ενώ έχει ληφθεί και γενετικό υλικό.

Υπενθυμίζεται, βέβαια, ότι σύμφωνα με όσα δήλωσε το μεσημέρι ο ιατροδικαστής, από τη νεκροψία-νεκροτομή επιβεβαιώνεται ότι το κοριτσάκι είχε υποστεί σεξουαλική κακοποίηση. Συγκεκριμένα, ο ιατροδικαστής έκανε λόγο για «παρά φύσιν στοιχεία σεξουαλικής κακοποίησης».

Όπως σημείωσε, αναμένονται τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων που θα ρίξουν φως στην αιτία θανάτου του παιδιού, που μέχρι στιγμής είναι αδιευκρίνιστη. Επιβεβαίωσε, πάντως, ότι το βρέφος έπασχε από μικροκεφαλία.

 

Φωτογραφία από Christian Abella από το Pixabay

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω