Νέο βιβλίο για τον Αλ. Τσίπρα: «Η τετραετία της ωρίμανσης»

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 13.2.2020 | 15:45 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Νέο βιβλίο για τον Αλ. Τσίπρα: «Η τετραετία της ωρίμανσης»

THESSNEWS-DESK

Οι Κατερίνα Νοτοπούλου, Άρης Στυλιανού και Ευτυχία Τεπέρογλου προλογίζουν το βιβλίο του Φώτη Κυζάκη για τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο συγγραφέας παρακολούθησε στενά τις προεκλογικές εκστρατείες του πρώην πρωθυπουργού και περιγράφει την πολιτική διαδροµή του Αλέξη Τσίπρα τα τελευταία χρόνια.

Ο Φώτης Κυζάκης "περιγράφει ωραία την πολιτική διαδρομή του Αλέξη Τσίπρα τα τελευταία χρόνια" υπογραμμίζει στον πρόλογο του βιβλίου ο αν. καθηγητής Πολιτικών Επιστημών ΑΠΘ Άρης Στυλιανού, ενώ "προσφέρει ουσιαστικά μια πρώτης τάξεως μελέτη μίας μετάβασης στο επίπεδο της πολιτικής ηγεσίας", όπως σημειώνει η επ. καθηγήτρια Πολιτικών Επιστημών ΑΠΘ Ευτυχία Τεπέρογλου.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Νοτοπούλου σημειώνει χαρακτηριστικά στον πρόλογο του βιβλίου "Αν, λοιπόν, η επόμενη γενιά προβληματίζεται και γράφει σήμερα για την υπόθεση της Αριστεράς και της ελπίδας, εμείς οι νέοι πολιτικοί έχουμε ένα επιπλέον καθήκον: Να εμπνεύσουμε".

 

Ο Συγγραφέας

Ο Φώτης Κυζάκης γεννήθηκε το 2000 στην Περαία Θεσσαλονίκης µε καταγωγή από τη Χρυσούπολη Καβάλας.

Στη Θεσσαλονίκη τελείωσε Γυµνάσιο και Λύκειο, ενώ στη συνέχεια, το 2018, ξεκίνησε τις σπουδές του στο Τµήµα Πολιτικών Επιστηµών του Αριστοτελείου Πανεπιστηµίου Θεσσαλονίκης.

Είναι διευθυντής της ηλεκτρονικής εφηµερίδας «Εναλλακτική» (www.enallaktiki.news), όπου τακτικά αρθρογραφεί.

Άρθρα του έχουν δηµοσιευθεί στο «Ανοιχτό Παράθυρο», στο «TV χωρίς σύνορα» και στην «Εφηµερίδα των Συντακτών».

 


 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω