Όλοι μαζί για τον μικρό Αριστοτέλη - Η έκκληση του πατέρα στο Ράδιο Θεσσαλονίκη

ΡΕΠΟΡΤΑΖ 13.2.2020 | 14:36 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Όλοι μαζί για τον μικρό Αριστοτέλη - Η έκκληση του πατέρα στο Ράδιο Θεσσαλονίκη

ΘΕΟΔΩΡΑ ΚΑΡΑΚΙΟΥΛΑΧ || [email protected]

Ο Αριστοτέλης Θρήσκος είναι μόλις 18 μηνών και ζητά τη βοήθεια μας. Πριν μερικούς μήνες διαγνώσθηκε με σάρκωμα EWING στον αριστερό μηρό. Είναι ανάγκη να μεταφερθεί στη Γερμανία για να γίνει επέμβαση έτσι ώστε να μην χάσει το πόδι του.

Ο μικρός διαγνώσθηκε ότι πάσχει από σάρκωμα Ewing στον αριστερό μηρό πριν μερικούς μήνες, σε ηλικία μόλις ενός έτους και παρ όλες τις θεραπείες, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να χάσει το ένα του μέλος. Χρειάζεται να μεταφερθεί στη Γερμανία όπου εκεί  θα γίνει επέμβαση για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα.

Ο Φώτης Θρήσκος, αστυνομικός και  πατέρας του μικρού Αριστοτέλη μίλησε στο Ράδιο Θεσσαλονίκη. «Η διάγνωση έγινε το καλοκαίρι και αντιμετωπίζεται μέχρι στιγμής με χημειοθεραπείες στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Η χειρουργική επέμβαση πρέπει να γίνει στο παιδί για την διάσωση του μέλους και δυστυχώς δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα επειδή το παιδί είναι μικρό, μόλις 1,5 ετών και τέτοια περίπτωση δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί στην χώρα μας. Αναγκαστικά απευθυνθήκαμε σε νοσοκομεία του εξωτερικού γιατί θέλουμε το καλύτερο για το παιδί. Το νοσοκομείο Muenster στην Γερμανία μας απάντησε ότι μπορεί να γίνει επέμβαση στο παιδί και να διατηρήσει το μέλος του. Το κόστος αυτή την στιγμή ανέρχεται στα 136.000 ευρώ. Εμείς καταθέσαμε τα χαρτιά στον ΕΟΠΥΥ αλλά δεν έχουμε πάρει απάντηση διότι υπάρχει πολύ γραφειοκρατία και η εγχείρηση έχει προγραμματιστεί για τις 25 Φεβρουαρίου. Αν εγκριθεί το αίτημά από τον ΕΟΠΠΥ, θα καλυφθεί ένα μέρος του ποσού, όχι ολόκληρο».

Η οικογένεια του μικρού Αριστοτέλη απευθύνθηκε στον σύλλογο «Μικρός Πρίγκιπας» και εκεί έχει ανοιχτεί λογαριασμός.

Όσοι επιθυμείτε, μπορείτε να καταθέσετε χρήματα  για τον μικρό Αριστοτέλη στην

Τράπεζα Πειραιώς

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓ/ΣΜΟΥ : 6115-145359 - 965

ΙΒΑΝ : GR8201711150006115145359965

Αιτιολογία κατάθεσης : ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΘΡΗΣΚΟΣ

Απαραίτητα θα αναγράφεται η αιτιολογία κατάθεσης.


Ο Σύλλογος «Μικρός Πρίγκιπας» δημιουργήθηκε από γονείς που αντιμετώπισαν παρόμοια προβλήματα με τα παιδιά τους και αναγκάστηκαν να μεταβούν στο εξωτερικό για θεραπεία.

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω