2ήμερο Test Drive του νέου Juke στις αντιπροσωπείες Nissan Θεσσαλονίκης

AUTO-MOTO 12.2.2020 | 17:43 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

2ήμερο Test Drive του νέου Juke στις αντιπροσωπείες Nissan Θεσσαλονίκης

THESSNEWS-DESK

Η Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης δίνει τη δυνατότητα στο κοινό της Θεσσαλονίκης να γνωρίσει από κοντά το ολοκαίνουργιο crossover της Ιαπωνικής Nissan το Juke, σε ένα ξεχωριστό 2ήμερο φεστιβάλ το προσεχές Σαββατοκύριακο 15 και 16 Φεβρουαρίου. 

Τα Σημεία αναφοράς του νέου Juke βρίσκονται για μεν την δυτική Θεσσαλονίκη στην επίσημη αντιπροσωπεία της Nissan στην οδό Μοναστηρίου 177-179 και για μεν την Ανατολική  στις εγκαταστάσεις της Lion Hellas στο 7ο χλμ θέρμης Μουδανιών ( δίπλα στα έπιπλα Μαρμαρίδης).

Επειδή ο καιρός προβλέπεται καλώς και ιδανικός για οδήγηση, μην αφήσετε την ευκαιρία να πάει χαμένη! Το εξειδικευμένο προσωπικό της Nissan θα βρίσκεται εκεί το Σάββατο από τις 09.00 έως και τις 16.00 και την Κυριακή από τις 10.00 έως τις 15.00, για να σας ενημερώσει για όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά τις προηγμένες δυνατότητες του  coupe crossover όπως και για τους προνομιακούς τρόπους απόκτησης του. Δείτε από κοντά το νέο δυναμικό του Look, κάντε ένα test drive και ζήστε μία διαφορετική εμπειρία οδήγησης πίσω από το σύγχρονο τεχνολογικό τιμόνι του!

Εκτός από το νέο coupe crossover Juke, θα έχετε την ευκαιρία να δείτε και τα υπόλοιπα μοντέλα της γκάμας όπως τα Micra και Qashqai,τα οποία θα είναι επίσης διαθέσιμα για test Drive!
 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω