Καθυστερούν οι υπηρεσίες  και την πληρώνουν οι πολίτες! Χαμός με τις κλήσεις σε θέσεις μόνιμων κατοίκων στο κέντρο

ΡΕΠΟΡΤΑΖ 5.2.2020 | 10:01 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Καθυστερούν οι υπηρεσίες και την πληρώνουν οι πολίτες! Χαμός με τις κλήσεις σε θέσεις μόνιμων κατοίκων στο κέντρο

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΥΡΜΑΤΣΗΣ || [email protected]

Απαράδεκτη κατάσταση στο δήμο Θεσσαλονίκης με την ανανέωση καρτών στάθμευσης μόνιμου κατοίκου στο κέντρο της πόλης.

Η προθεσμία για ανανέωση των καρτών στάθμευσης για την Α και την Γ Κοινότητα, ώστε οι μόνιμοι κάτοικοι να μπορούν να παρκάρουν ελεύθερα και δωρεάν στα σημεία με την μπλε διαγράμμιση έληξε την 16η Ιανουαρίου.

Από τότε πέρασαν 20 ολόκληρες μέρες και οι υπηρεσίες του δήμου δεν έχουν περάσει ακόμα στο σύστημα όλες τις αιτήσεις με αποτέλεσμα οι δημοτικοί αστυνομικοί να κόβουν σωρηδόν κλήσεις από την περασμένη Δευτέρα ακόμα και σε αυτούς που έχουν κάνει την σχετική αίτηση.

Πολίτες βλέπουν κλήσεις στα αυτοκίνητά τους και καλούν εκνευρισμένοι στο τηλεφωνικό κέντρο του δήμου και στην δημοτική αστυνομία. Η απάντηση που παίρνουν είναι ότι μπορούν να κάνουν ένσταση και θα δικαιωθούν εφόσον έχουν πάρει αριθμό πρωτοκόλλου ή έχουν στείλει το αίτημά τους σε ημερομηνία πριν την βεβαίωση της κλήσης.

Η ένσταση μπορεί να γίνει είτε αυτοπροσώπως στο δημαρχιακό μέγαρο είτε ηλεκτρονικά μέσω του site του δήμου Thessaloniki.gr .

«Υπήρχε μια λάθος ενημέρωση από τα δημοτικά διαμερίσματα προς την δημοτική αστυνομία ότι είχαν καταχωρηθεί οι ανανεώσεις των κατοίκων για το 2020 κανονικά στο σύστημα. Βγήκαμε για έλεγχο μετά τις διαβεβαιώσεις που πήραμε αλλά τελικά υπήρχε ένα έλλειμμα. Ενημερώσαμε τον κ. Αβαρλή που είναι ο αρμόδιος αντιδήμαρχος και από τον κ. Δαγκλή που είναι ο εντεταλμένος σύμβουλος Δημοτικής Αστυνομίας πήραμε την εντολή να ακυρώσουμε όλες τις κλήσεις» αναφέρουν οι υπάλληλοι της δημοτικής αστυνομίας στα σχετικά τηλέφωνα των κατοίκων.

 

 

Στην φωτό κάτοικοι που τους βεβαιώθηκε κλήση από τη δημοτική αστυνομία και κάνουν ένσταση στο δημαρχείο 

 


 

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω