Τρόμος για την Καίτη Γαρμπή και τον Διονύση Σχοινά: Τους έδεσαν και τους λήστεψαν (VIDEO)

PEOPLE 25.1.2020 | 15:29 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Τρόμος για την Καίτη Γαρμπή και τον Διονύση Σχοινά: Τους έδεσαν και τους λήστεψαν (VIDEO)

THESSNEWS-DESK

Τον τρόμο μέσα στο σπίτι τους έζησαν η Κάιτη Γαρμπή και ο σύζυγός της Διονύσης Σχοινάς. Κουκουλοφόροι μπήκαν μέσα στο σπίτι τους τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου και τους λήστεψε.

Η γνωστή τραγουδίστρια, μετά την αναχώρησή της, από νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται, πάρκαρε έξω από το σπίτι της στη Νέα Ερυθραία. Τότε,τέσσερα άτομα με κουκούλες την ακινητοποίησαν και την ανάγκασαν να τους βάλει μέσα στο σπίτι. 

Οι δράστες έδεσαν το ζευγάρι και απείλησαν τον γνωστό τραγουδιστή πως θα του «φυτέψουν μια σφαίρα στο κεφάλι» αν δεν τους έλεγε που ήταν το χρηματοκιβώτιο.

Οι ληστές πήραν άγνωστο χρηματικό ποσό και εξαφανίστηκαν. Το γεγονός πως ήξεραν τι ώρα επέστρεφε στο σπίτι η Καίτη Γαρμπή οδηγεί στο συμπέρασμα πως οι δράστες παρακολουθούσαν το ζευγάρι.

«Ο τραγουδιστής δήλωσε στην αστυνομία πως τον έδεσαν σε μια καρέκλα και του ζητούσαν επίμονα να τους πει που υπάρχουν κρυμμένα χρήματα. Αρχικά δεν τους έλεγε τίποτα, με αποτέλεσμα οι δράστες να του πουν, όπως ο ίδιος δήλωσε στην αστυνομία, ότι “θα σε φυτέψουμε με μια σφαίρα”. Υπό την απειλή του όπλου τους είπε που βρίσκεται το χρηματοκιβώτιο. Πήραν το χρηματοκιβώτιο και εξαφανίστηκαν», είπε, μεταξύ άλλων, η Ηρώ Καριοφύλλη στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται”.

 

Δείτε το βίντεο 

 

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: kaitigarbi στο instagram

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω