Συγκλονίζει η έξοδος του πρωταθλητή Ott Tanak στο Rallye Monte Carlo (ΦΩΤΟ+VIDEO)

AUTO-MOTO 25.1.2020 | 13:49 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Συγκλονίζει η έξοδος του πρωταθλητή Ott Tanak στο Rallye Monte Carlo (ΦΩΤΟ+VIDEO)

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΤΖΕΡΤΖΕΒΕΛΗΣ || [email protected]

Αναμφίβολα είναι το γεγονός της εβδομάδας στον κόσμο του motorsports, καθώς εκατομμύρια οπαδοί των αγώνων Ράλλυ, ανέμεναν με αγωνία αλλά και περιέργεια την εκκίνηση του 88ου Rallye Monte Carlo.

Ένας εκ των πρωταγωνιστών του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος wrc, ο Ott Tänak, είχε μία τρομακτική έξοδο σήμερα κατά την διάρκεια της τέταρτης ειδικής διαδρομής την 2η μέρα διεξαγωγής του ιστορικού αγώνα.

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω video, ο οδηγός της Hyundai βγαίνει από τον δρόμο με πολύ μεγάλη ταχύτητα και πέφτει σε παρακείμενο χαντάκι. Η έξοδος, ήταν σφοδρή για το Hyundai i20 WRC, ωστόσο οδηγός και συνοδηγός (Martin Jarveoja) βγήκαν αλώβητοι, από το κατεστραμμένο αυτοκίνητο καθώς πρωτίστως είχαν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας. Μέχρι εκείνη την ώρα το πλήρωμα του Hyundai i20 WRC βρισκόταν στην 4η θέση της γενικής κατάταξης.

Χθες το βράδυ το εν λόγω δίδυμο για προληπτικούς λόγους ασφαλείας διανυκτέρευσε στο νοσοκομείο του Μονακό προκειμένου να βεβαιωθούν οι γιατροί ότι δεν συμβαίνει τίποτε απολύτως με την υγεία τους!

 

Δείτε το βίντεο και φωτογραφίες

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω