Άρης για Ντουρμισάι: Η σημερινή απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου αποκαθιστά τη νομιμότητα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ 24.1.2020 | 12:31 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Άρης για Ντουρμισάι: Η σημερινή απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου αποκαθιστά τη νομιμότητα

THESSNEWS-DESK

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Άρης αναφορικά με την σημερινή απόφαση – δικαίωση για την περίπτωση του Φιορίν Ντουρμισάι.

Η ΠΑΕ Άρης τονίζει ότι η «σημερινή απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου αποκαθιστά τη νομιμότητα» και παράλληλα υπογραμμίζει ότι «η ΠΑΕ ΑΡΗΣ δεν έχει καμία σχέση με την παλιά ΠΑΕ των πολλών χρεών, που βρίσκεται σε καθεστώς εκκαθάρισης».

Σημειώνεται ότι το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ δικαίωσε τον Άρη στην προσφυγή κατά της απόφασης για ανάκληση του δελτίου του Φιορίν Ντουρμισάι από την επιτροπή ιδιότητας μεταγραφών. 

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης

Η σημερινή απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου αποκαθιστά τη νομιμότητα, αφού είναι ξεκάθαρο ότι η ΠΑΕ ΑΡΗΣ δεν έχει καμία σχέση με την παλιά ΠΑΕ των πολλών χρεών, που βρίσκεται σε καθεστώς εκκαθάρισης.

Δυστυχώς, όμως, οι αμαρτίες του παρελθόντος, για τις οποίες ουδεμία ευθύνη φέρουμε, εξακολουθούν να ταλαιπωρούν τον ΑΡΗ.

Επόμενος στόχος μας είναι η οριστική άρση του «ban» της FIFA για το όποιο συνεχίζονται οι πολυεπίπεδες ενέργειες. Ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά, αλλά ο κόσμος να γνωρίζει ότι η ΠΑΕ ΑΡΗΣ έκανε και κάνει το καλύτερο δυνατό για να απαλλαγεί ο Σύλλογος άπαξ δια παντός από τα βάρη του αμαρτωλού παρελθόντος.
 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω