Πολύωρη διακοπή νερού αύριο σε περιοχή της Θεσσαλονίκης

THESSCITY 20.1.2020 | 18:47 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Πολύωρη διακοπή νερού αύριο σε περιοχή της Θεσσαλονίκης

THESSNEWS-DESK

Συνολικά τέσσερις ώρες θα μείνουν χωρίς νερό αύριο, Τρίτη 21 Ιανουαρίου, οι καταναλωτές και τα νοικοκυριά στην Ευκαρπία, Θεσσαλονίκης. Οι εργασίες θα ξεκινήσουν στις 09:00 και θα ολοκληρωθούν στις 13:00.

Η διακοπή νερού θα γίνει καθώς θα υπάρξουν εργασίες μετατόπισης και επανασύνδεσης κεντρικού αγωγού της δεξαμενής Ευκαρπίας, στα πλαίσια ανέγερσης νέας σχολικής μονάδας από το δήμο Παύλου Μελά, όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΕΥΑΘ.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΥΑΘ :

«Από την Εταιρεία Ύδρευσης & Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι την Τρίτη 21-01-2020, από τις 09:00 π.μ έως 13:00 μ.μ θα υπάρξουν εργασίες μετατόπισης και επανασύνδεσης κεντρικού αγωγού της δεξαμενής Ευκαρπίας, στα πλαίσια ανέγερσης νέας σχολικής μονάδας από το δήμο Παύλου Μελά.

Για το λόγο αυτό κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα, θα υπάρξει διακοπή υδροδότησης στην περιοχή της Ευκαρπίας πλην των εργατικών κατοικιών Ευκαρπίας.

Οι εργασίες που θα εκτελεσθούν κρίνονται απαραίτητες για την ομαλή λειτουργία του δικτύου ύδρευσης και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης και τη μικρότερη ενόχληση των καταναλωτών".

 

 

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω