Το νέο Subaru Forester e-BOXER: Best in Class Cars 2019 Euro NCAP

AUTO-MOTO 17.1.2020 | 14:36 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Το νέο Subaru Forester e-BOXER: Best in Class Cars 2019 Euro NCAP

THESSNEWS-DESK

Το ολοκαίνουργιο Subaru Forestere-BOXER κέρδισε την κορυφαία διάκριση "BestinClass του 2019" στην κατηγορία των μικρών off-road / MPV, ένα βραβείο που δίνεται στο μοντέλο με τις καλύτερες επιδόσεις σε δοκιμές ασφαλείας κάθε κατηγορίας από τον Ευρωπαϊκό ΟργανισμόEuroNCAP.

Αυτό σηματοδοτεί τη δεύτερη φορά που η Subaruλαμβάνει αυτή την διάκριση, μετά από ταSUBARUXV και Impreza, που είχαν βραβευτεί με "BestinClass 2017" στην κατηγορία SmallFamilyCar.

Το ολοκαίνουργιο SubaruForestere-BOXER έλαβε τα μέγιστα πέντε αστέρια με εξαιρετικές βαθμολογίες και στις τέσσερις περιοχές αξιολόγησης (Ενήλικος Επιβάτης, Παιδί Επιβάτης, Ευάλωτοι Χρήστες Δρόμου, Υποβοήθηση Ασφάλειας), επιτυγχάνοντας την υψηλότερηβαθμολογία στην κατηγορία του για «Το πρωτόκολλο αξιολόγησης EuroNCAP 2019».

Σε παγκόσμιo επίπεδο, αυτή η πέμπτη γενιά Foresterέχει επαινεθεί με σημαντικά βραβεία: στην Ιαπωνία, το Forester κέρδισε το πρώτο βραβείο JNCAP*3 στο πρόγραμμα αξιολόγησης επιδόσεων νέου μοντέλου, στο πρόγραμμα αξιολόγησης επιδόσεων ασφάλειας σύγκρουσης για το 2018 (JNCAP)*4 και την υψηλότερη βαθμολογία του ASV +++ (AdvancedSafetyVehicleTriplePlus) το 2019.

Το βραβείο GrandPrix 2018-2019 στην αξιολόγηση επιδόσεων ασφάλειας σύγκρουσης JNCAP σηματοδοτεί τη δεύτερη νίκη για τηSubaru μετά το βραβείο GrandPrix για Impreza και SUBARUXV στην αξιολόγηση 2016-2017.

 

 

 

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω