Ακμάζει η εγκληματικότητα στην Παναγία Φανερωμένη - Tι λένε επαγγελματίες στο Ράδιο Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ)

ΡΕΠΟΡΤΑΖ 15.1.2020 | 12:47 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Ακμάζει η εγκληματικότητα στην Παναγία Φανερωμένη - Tι λένε επαγγελματίες στο Ράδιο Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ)

ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΥΛΩΝΑΣ || [email protected]

Μπουγατσοπωλεία, φούρνους, ζαχαροπλαστεία ακόμη και ένα γραφείο κηδειών αποτέλεσαν στόχους  διαρρήξεων στην περιοχή της Παναγίας Φανερωμένης. Μάλιστα κάποια από αυτά τα καταστήματα έγιναν στόχοι πάνω από μια φορά.

Οι επιτήδειοι σπάζουν τις τζαμαρίες των καταστημάτων συνήθως με μεγάλες πέτρες, κατευθύνονται προς την ταμειακή μηχανή αρπάζοντας συνήθως μικρά ποσά που δεν ξεπερνούν τα 50 ευρώ. Άλλες φορές, όπως στην περίπτωση ενός φούρνου, τρυπώνουν από ένα παραθυράκι στον ακάλυπτο.


Σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια, ο συγκεκριμένος φούρνος έχει γίνει στόχος διάρρηξης 5 φορές με την τελευταία να είναι εχθές τα ξημερώματα με τη λεία των δραστών να είναι 10 ευρώ. Η ίδια μάλιστα αφήνει το συρτάρι της ταμειακής ανοιχτό και λίγα ψιλά μέσα για να μην το σπάσουν και αυτό.Ιδιοκτήτης ζαχαροπλαστείου που αποτέλεσε στόχο σημειώνει ότι ο ίδιος πήρε μέτρα αυτοπροστασίας τοποθετώντας άθραυστες τζαμαρίες και κάμερες. Δεν είναι λίγοι αυτοί που όταν νυχτώσει και έχουν ακόμη δουλειά στις επιχειρήσεις τους κλειδώνονται μέσα.Οι επαγγελματίες κάνουν λόγο για συνολική υποβάθμιση της περιοχής και αποδίδουν την έξαρση της μικροεγληματικότητας τόσο στους ναρκομανείς όσο και στους αλλοδαπούς που έρχονται ανεξέλεγκτα στη χώρα μας. Ζητούν περισσότερη αστυνόμευση και καλύτερο φωτισμό.


 

Διαβάστε επίσης: Θεσσαλονίκη: Έσπασαν τζαμαρία μπουγατσατζίδικου για να κλέψουν χρήματα (ΦΩΤΟ)

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω