Μπαράζ συλλήψεων για ναρκωτικά το τελευταίο 24ωρο στην Θεσσαλονίκη

THESSCITY 14.1.2020 | 10:59 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Μπαράζ συλλήψεων για ναρκωτικά το τελευταίο 24ωρο στην Θεσσαλονίκη

THESSNEWS-DESK

Συνεχείς έλεγχοι στην Θεσσαλονίκη για τον εντοπισμό ατόμων που ενέχονται σε περιπτώσεις διακίνησης και κατοχής ναρκωτικών ουσιών. Κατά το τελευταίο 24ωρο συνελήφθησαν σε διάφορες περιοχές  της πόλης συνολικά έντεκα άτομα.

Συγκεκριμένα, κατά το τελευταίο 24ωρο, προσωπικό των Διευθύνσεων Ασφάλειας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης συνέλαβε στο κέντρο της πόλης (ευρύτερη περιοχή Πλατείας Αγίου Γεωργίου) καθώς και στις περιοχές του Δενδοποτάμου και της Τούμπας συνολικά έντεκα άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν δικογραφίες για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

 

Χαρακτηριστικές είναι οι περιπτώσεις σύλληψης:

Δύο ημεδαπών από αστυνομικούς του Τμήματος Ειδικών Επιχειρησιακών Ομάδων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης καθώς στην κατοχή τους βρέθηκαν 2 μικροδέματα ηρωίνης συνολικού βάρους 11,7 γραμμαρίων και

20χρονου αλλοδαπού από δικυκλιστές της Ομάδας «Ζ» ο οποίος απέκρυπτε μέσα σε στόρι εγκαταλελειμμένου καταστήματος μικροδέματα κάνναβης. Μετά από έλεγχο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 24 μικροδέματα κάνναβης βάρους 27,3 γραμμαρίων.

Επιπροσθέτως, στο κέντρο της πόλης εντοπίστηκαν εγκαταλειμμένα 4 δέματα κάνναβης βάρους 45,79 γραμμαρίων.

Οι συλληφθέντες με τις δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους  θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
 

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω