Διαδικτυακή εκδήλωση για την κλιματική κρίση, τις πανδημίες και τις νέες προοπτικές. Διαδικτυακή εκδήλωση ...
THESSNEWS-DESK
Συνταγή που απογειώνει την γεύση του διάσημου και αγαπημένου τυριού.
Υλικά:
15γρ. σκόρδο, ψιλοκομμένο
5γρ. βασιλικός, ψιλοκομμένος
35γρ. κρουτόν
130γρ. σάλτσα ντομάτας
280γρ. τυρί φέτα
3γρ. πιπεριά τσίλι, ψιλοκομμένη
30γρ. ελαιόλαδο
H διαδικασία σύμφωνα με το imommy
1. Σε ένα τηγάνι, μετρίου μεγέθους για σαγανάκι, τοποθετήστε την σάλτσα ντομάτας, την φέτα και στην συνέχεια ρίξτε από πάνω τα υπόλοιπα υλικά.
2. Τελευταίο προσθέστε το ελαιόλαδο.
3. Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς, μέχρι η φέτα να πάρει ένα ωραίο χρυσοκίτρινο χρώμα.
Φωτογραφία από julenka από το Pixabay