Με την έγκριση της Ελισάβετ φεύγουν από το παλάτι Χάρι και Μέγκαν

PEOPLE 13.1.2020 | 20:10 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Με την έγκριση της Ελισάβετ φεύγουν από το παλάτι Χάρι και Μέγκαν

THESSNEWS-DESK

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση την προηγούμενη  Τετάρτη πως ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, παραιτούνται από τα βασιλικά τους δικαιώματα.  Η ανακοίνωση έγινε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό τους με το όνομα "sussexroyal" στο Instagram.

Ωστόσο, σήμερα διεξήχθη η βασιλική σύνοδος από το Σάντριγχαμ και έφτασε η στιγμή να μιλήσει η βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία παρά την ενόχλησή της για την απόφαση του εγγονού της εμφανίστηκε υποστηρικτική σχετικά με το «Megxit» .

 Σε ανακοίνωσή της η βασίλισσα τονίζει ότι θα προτιμούσε μεν οι Χάρι και Μέγκαν να παρέμεναν στο παλάτι, αντιλαμβάνεται όμως την επιθυμία τους να ζήσουν μια πιο ανεξάρτητη ζωή.

 

Ειδικότερα, η ανακοίνωση, αναφέρει:

Σήμερα η οικογένειά μου είχε πολύ εποικοδομητικές συζητήσεις αναφορικά με το μέλλον του εγγονού μου και της οικογένειάς του.

Η οικογένειά μου κι εγώ υποστηρίζουμε εντελώς την επιθυμία του Χάρι και της Μέγκαν να δημιουργήσουν μια νέα ζωή ως οικογένεια. Παρόλο που θα προτιμούσαμε να παραμείνουν μέλη της Βασιλικής οικογένειας, σεβόμαστε και καταλαβαίνουμε την επιθυμία τους να ζήσουν μια πιο ανεξάρτητη ζωή σαν οικογένεια, παραμένοντας πολύτιμο μέλος της οικογένειάς μου.

Ο Χάρι και η Μέγκαν ξεκαθάρισαν πως δεν θέλουν να βασίζονται οικονομικά σε δημόσια κεφάλαια στη νέα τους ζωή.

Συνεπώς συμφωνήθηκε πως θα υπάρχει μια μεταβατική περίοδος κατά την οποία ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσσεξ θα ζουν στον Καναδά και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Υπάρχουν περίπλοκα ζητήματα που πρέπει να λύσει η οικογένειά μου, και πρέπει να γίνει ακόμη λίγη δουλειά, όμως ζήτησα οι τελικές αποφάσεις να παρθούν τις επόμενες μέρες.

 

Της πήραν και τα δαχτυλίδια...

Να σημειωθεί ότι νωρίτερα σήμερα ρεπορτάζ της Daily Mail αποκάλυψε πως η Μέγκαν Μαρκλ εμφανίστηκε χωρίς το δαχτυλίδι του αρραβώνα της που ανήκει στην Βασίλισσα Ελισάβετ!

 

Πηγή φωτογραφίας The Duke and Duchess of Sussex στο instagram

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω