Πλημμύρες στον Έβρο – Έκλεισαν δρόμοι από την απότομη νεροποντή

ΚΟΙΝΩΝΙΑ 10.1.2020 | 12:21 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Πλημμύρες στον Έβρο – Έκλεισαν δρόμοι από την απότομη νεροποντή

ΤHESSNEWS-DESK

Ισχυρή νεροποντή σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στον Έβρο δημιουργώντας προβλήματα στην περιοχή.

Πολλοί δρόμοι πλημμύρισαν ενώ σημειώθηκαν και διακοπές ρεύματος σε αρκετές περιοχές λόγω της κακοκαιρίας.

Η σημερινή ημέρα βρήκε το δρόμο του Ελληνοχωρίου με κατεύθυνση προς Καρωτή στο Διδυμότειχο πλημμυρισμένο, σε βαθμό που να καθίσταται απροσπέλαστος από οχήματα ή και πεζούς. Ο δρόμος με εντολή της Αστυνομίας παραμένει κλειστός, έως ότου υποχωρήσει η στάθμη των υδάτων.

Σύμφωνα με το e-evros.gr, το ίδιο ισχύει και για την καινούργια διάβαση Λαβάρων στο Σουφλί, η οποία πλημμύρισε από το τοπικό ρέμα, και παραμένει κλειστή από τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ιδιαίτερα προβλήματα δεν εντοπίζονται κάπου άλλου στο Νομό, ωστόσο οι Αρχές και ο Αντιδήμαρχος Φερών εφιστούν την προσοχή των πολιτών σε ότι αφορά την διάβαση ιρλανδικών διαβάσεων, ειδικά στην περιοχή των Φερών, όπου «φούσκωσε» ο χείμαρρος Τσάι, και στην ευρύτερη περιοχή του Δέλτα.

Απροσπέλαστη παραμένει και η ιρλανδική διάβαση στο Μαΐστρο Αλεξανδρούπολης.
Στην Αλεξανδρούπολη υπήρξε διακοπή ρεύματος αργά το βράδυ της Τετάρτης 9 Ιανουαρίου επί της Βασιλέως Αλεξάνδρου στο δεξί ρεύμα, και στην Πλατεία του Φάρου και στα 2 ρεύματα.

Εξαιτίας των ισχυρών ανέμων, υπήρξε επίσης και πτώση δένδρου στην κεντρική πλατεία Άνθειας, ευτυχώς χωρίς τραυματισμούς ή υλικές ζημιές.

 

(ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: e-evros.gr)

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω