Στις 11 Ιανουαρίου η κοπή της πίτας του Porsche Club Greece στην Θεσσαλονίκη

AUTO-MOTO 8.1.2020 | 15:34 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Στις 11 Ιανουαρίου η κοπή της πίτας του Porsche Club Greece στην Θεσσαλονίκη

THESSNEWS-DESK

Αποχαιρετώντας το 2019 και καλωσορίζοντας το νέο έτος, το επίσημο Porsche Club Greece θα πραγματοποιήσει την καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της πίτας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 11 Ιανουαρίου στο Boheme στην Πυλαία (διεύθυνση: Λ. Γεωργικής Σχολής 84) στις 8.00 μ.μ..

Σε ζεστό και γιορτινό κλίμα, οι λάτρεις των αυτοκινήτων Porsche θα απολαύσουν το ποτό τους και ένα επιλεκτικό menu με επίτιμο προσκεκλημένο τον υφυπουργό Μακεδονίας και Θράκης, κον Θεόδωρο Καράογλου, ο οποίος θα τιμήσει το club και τα μέλη, κόβοντας την πίτα για το 2020.

Κατά την διάρκεια της γιορτής θα ανακοινωθεί η ημερομηνία και οι λεπτομέρειες για την εκδήλωση με φιλανθρωπικό σκοπό που διοργανώνει το Porsche Club Greece στην όμορφη πόλη της Θεσσαλονίκης, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Μακεδονίας Θράκης, για την ενίσχυση του "Χαμόγελου του παιδιού".

"Πατάμε γκάζι λοιπόν για να μπούμε δυναμικά στην νέα χρονιά και καλούμε φίλους και κατόχους Porsche στην όμορφη οικογένεια του Porsche Club Greece για μια γιορτινή βραδιά γεμάτη εκπλήξεις για την νέα χρονιά", αναφέρουν στο κάλεσμά τους τα μέλη του Club.

Η κράτηση είναι απαραίτητη και η συμμετοχή ανέρχεται στα 20 Ευρώ το άτομο. 

Δείτε (ΕΔΩ) περισσότερα για το Porsche Club Greece και περισσότερα για την κοπή της πίτας (ΕΔΩ)

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω