Επίθεση με όπλο σε υπάλληλο των ΚΕΠ του δήμου Νεάπολης - Συκεών

THESSCITY 16.12.2019 | 15:07 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Επίθεση με όπλο σε υπάλληλο των ΚΕΠ του δήμου Νεάπολης - Συκεών

THESSNEWS-DESK

Ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων δήμου Νεάπολης-Συκεών για επίθεση με όπλο σε υπάλληλο ΚΕΠ την Παρασκευή.

Σύμφωνα με τους εργαζόμενους, σκηνές από ταινία τρόμου διαδραματίστηκαν την Παρασκευή το απόγευμα στις 13 Δεκεμβρίου στο ΚΕΠ Συκεών.

«Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της εργασίας τους 2 συνάδελφοί μας δέχτηκαν φραστική αρχικά επίθεση από γνωστό άτομο που περιφέρεται χρόνια στους χώρους εργασίας μας» σημειώνουν.

«Ενώ οι 2 γυναίκες υπάλληλοι προσπάθησαν με ευγενικό τρόπο και υπομονετικά, τόσο να τον εξυπηρετήσουν όσο και να τον απομακρύνουν, ο δράστης και παραλίγο δολοφόνος έβγαλε όπλο και το τοποθέτησε ανάμεσα στα μάτια της συναδέλφου μας απειλώντας την ότι θα την σκοτώσει. Η έντρομη εργαζόμενη επέδειξε ανεξάντλητο σθένος και με φόβο να χάσει τη ζωή της, τον απέτρεψε βγάζοντάς τον έξω από το χώρο εργασίας της φωνάζοντας ταυτόχρονα στην άλλη συνάδελφο να ειδοποιήσει την αστυνομία» προσθέτουν.

Σύμφωνα με τους εργαζόμενους, η εργαζόμενη κατήγγειλε το συμβάν αφού έδωσε αναλυτική κατάθεση στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, ολομόναχη και χωρίς την παρουσία και συμπαράσταση κανενός υπεύθυνου από τη Διοίκηση.

«Το αναφερόμενο άτομο έχει απασχολήσει επανειλημμένα τους χώρους του Δημαρχείου Συκεών με επιθετικές πάντα διαθέσεις, με σπάσιμο αντικειμένων, με γροθιές στα γραφεία εκφοβίζοντας κοινωνικούς λειτουργούς και πολίτες, με επίδειξη μαχαιριών και απειλές για την αφαίρεση ζωών υπαλλήλων και Δημοτικών Συμβούλων.
Το Σωματείο Εργαζομένων απαιτεί από τη Διοίκηση και όλο το Δημοτικό Συμβούλιο να λάβει άμεσα τα απαραίτητα  μέτρα για τη φύλαξη όλων των Δημοτικών Κτιρίων για την προστασία και την Ασφάλεια κάθε εργαζόμενου που κινδυνεύει ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια της εργασίας του αλλά και κάθε πολίτη που επισκέπτεται τις αφύλακτες υπηρεσίες μας ακόμη και κατά τις βραδινές ώρες» καταλήγει μεταξύ άλλων η σχετική ανακοίνωση ζητώντας να δοθεί αμέσως και κατ’ εξαίρεση άδεια στην εργαζόμενη η οποία έχει υποστεί ψυχολογικό σοκ και αδυνατεί να μεταβεί στην εργασία της και στο χώρο που συνέβη το γεγονός καθώς και ψυχολογική υποστήριξη από ειδικούς για όσο διάστημα χρειαστεί.
 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω