Λαμπροί οι Χριστουγενιάτικοι εορτασμοί στον δήμο Αμπελοκήοων – Μενεμένης (ΦΩΤΟ)

THESSCITY 14.12.2019 | 21:10 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Λαμπροί οι Χριστουγενιάτικοι εορτασμοί στον δήμο Αμπελοκήοων – Μενεμένης (ΦΩΤΟ)

THESSNEWS-DESK

Διασκέδασαν μικρούς και μεγάλους η γιορτή «Χριστούγεννα στο Φως» στους Αμπελόκηπους και το «Santa Walk» στη Μενεμένη.

Οι εορτασμοί πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου και προσέφεραν διασκέδαση και ψυχαγωγία σε μικρούς και μεγάλους από τις 6 το απόγευμα με μουσικά σχήματα Τζαζ, Έντεχνα, Ροκ και Ρεμπέτικα  στους τέσσερις δρόμους γύρω από την Πλατεία Επταλόφου Αμπελοκήπων και με εμψυχωτές που διασκέδασαν τους μικρούς μας φίλους.

Παράλληλα στην πλατεία Τσομπάνογλου της Μενεμένης ξεκίνησε μια μεγάλη πορεία αγάπης που κατέληξε στους Αμπελόκηπους και στο τέλος της διαδρομής μια όμορφη συναυλία περίμενε όλους τους συμμετέχοντες, με πρωταγωνιστή, τον αγαπημένο ερμηνευτή Γιώργο Φανάρα. 

Ακολούθησε  το Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην Πλατεία Επταλόφου από τον Δήμαρχο Αμπελοκήπων – Μενεμένης κ. Λάζαρο Κυρίζογλου πλαισιωμένο από τους πρωταγωνιστές των ημερών, από παιδιά ενώ τη σκυτάλη των εκδηλώσεων πήραν οι Ονιράμα, με το Θοδωρή Μαραντίνη να ξεσηκώνει το πολυπληθές κοινό που κατέκλεισε την πλατεία και τους παρακείμενους δρόμους.

Οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις δεν τελείωσαν, όμως. Συνεχίζουν και την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου στις 6:30 στη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που θα πλαισιώνει το άναμμα του δένδρου στην πλατεία Τσομπάνογλου στη Μενεμένη και στην συναυλία του Νίκου Ζιώγαλα.

 

Δείτε φωτογραφίες

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω