Η τρυφερή εξομολόγηση της Έλενας Παπαρίζου για τον σύζυγο της

PEOPLE 14.12.2019 | 15:13 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Η τρυφερή εξομολόγηση της Έλενας Παπαρίζου για τον σύζυγο της

THESSNEWS-DESK

Στο «After Dark» ήταν καλεσμένη η Έλενα Παπαρίζου, το βράδυ της Παρασκευής, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε στον Θέμη Γεωργαντά και για τον αγαπημένο της, Ανδρέα Καψάλη προχωρώντας σε μια ξεχωριστή εξομολόγηση καρδιάς.

«Αρκετές φορές συμβουλεύομαι τον Ανδρέα στα επαγγελματικά μου. Ειδικά όταν προβληματίζομαι επειδή έχει έναν άλλο τρόπο που σκέφτεται, μια ορθή λογική και προσέγγιση για τα πράγματα» σημείωσε η τραγουδίστρια και coach του The Voice για τον σύζυγο της.

«Εμένα σαν καλλιτέχνη με πιάνουν τα καλλιτεχνικά μου, τα ευαίσθητα και οι τρέλες μου» συμπλήρωσε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια. «Κάποια στιγμή είναι ωραία να μου λέει πως ένα και ένα κάνουν δύο».

«Πιο πολύ είναι να μπορούμε να προσαρμοστούμε στα ωράρια, γιατί στο σπίτι δεν τριγυρνά και είμαι η Παπαρίζου. Είμαι η Έλενα. Ειδικά όσον αφορά τον Ανδρέα εύχομαι να ζήσουμε μαζί όλη μας τη ζωή» παραδέχθηκε με ειλικρίνεια η τραγουδίστρια στον Θέμη Γεωργαντά.

«Για αυτό πρέπει να αγωνίζεσαι κάθε μέρα. Για να είναι καλή η σχέση σου» πρόσθεσε. «Πάντα θα τον αγαπάω αυτό τον άνθρωπο, πραγματικά. Το έχω πει ξανά, αλλά πραγματικά το εννοώ, να είναι καλά η οικογένεια και το περιβάλλον του που δημιούργησαν και έπλασαν αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο».

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω