«Αποτελεσματικές στρατηγικές διαπραγμάτευσης»

THESSCITY 13.12.2019 | 19:49 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

«Αποτελεσματικές στρατηγικές διαπραγμάτευσης»

THESSNEWS-DESK

Οι τεχνικές διαπραγμάτευσεις αναλύθηκαν στην εκδήλωση που διοργάνωσε την Δευτέρα (9 Δεκεμβρίου) το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, με πρωτοβουλία της επιτροπής "Κέντρο Υποστήριξης Επιχειρήσεων" στην κατάμεστη από μέλη αίθουσα "Θεσσαλονίκη" στην οποία φιλοξενήθηκε.

Τίτλος του οι «Αποτελεσματικές στρατηγικές διαπραγμάτευσης» και βασικός του εισηγητής ο διεθνούς φήμης Διαπραγματευτής και Εκπαιδευτής Διαπραγματεύσεων Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου, που ήρθε στη Θεσσαλονίκη ειδικά γι’ αυτό.

Ο κ. Παπακωνσταντίνου ανέλυσε όλες τις βασικές πτυχές της διαπραγμάτευσης, που αποτελούν, όπως είπε, βασικό τομέα της σύγχρονης επιχειρηματικότητας.

Στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Επιτροπής Σάββας Κεσίδης τόνισε ότι "με σεμινάρια σαν και αυτό το Επαγγελματικό Επιμελητήριό Θεσσαλονίκης εκπληρώνει το σκοπό του απέναντι στα μέλη του, γιατί προσφέρει δωρεάν πληροφόρηση πάνω σε ένα κρίσιμο, για την επαγγελματική δραστηριότητα, ζήτημα.  Με τον τρόπο αυτό πιστεύουμε ότι το Επιμελητήριο μας γίνεται ακόμη περισσότερο χρήσιμο στα μέλη  του και εκπληρώνει την αποστολή του".

Στους συμμετέχοντες χορηγήθηκε πιστοποιητικό.

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω