Τροχαίο με νταλίκα στην Εθνική οδό - «Σφήνωσε» στις προστατευτικές μπάρες (ΦΩΤΟ+VIDEO)

ΚΟΙΝΩΝΙΑ 13.12.2019 | 18:29 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Τροχαίο με νταλίκα στην Εθνική οδό - «Σφήνωσε» στις προστατευτικές μπάρες (ΦΩΤΟ+VIDEO)

THESSNEWS-DESK

Τρομερό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι στον κόμβο του Μπράλου. Για περίπου μία ώρα έκλεισε ο δρόμος. Μεγάλη επιχείρηση για να απεγκλωβιστεί ο τράκτορας με το τεράστιο φορτίο

 

Σύμφωνα με το lamiareport, ένα όχι και τόσο συνηθισμένο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 4:30’ το απόγευμα της Παρασκευής (13/12) στον κόμβο του Μπράλου που είχε ως αποτέλεσμα να κλείσει ο παράδρομος της Ανθήλης για περίπου μία ώρα.

Ένα, επίσης όχι συνηθισμένο, φορτίο ήταν η αιτία για να κλείσει ο δρόμος. Τράκτορας που μετέφερε τσιμεντένια γέφυρα μήκους 40 μέτρων (!) και βάρους 100 τόνων (!), ερχόμενο από Λάρισα και με προορισμό τα έργα του Ε65 στην περιοχή της Φθιώτιδας «σφήνωσε» στην κυριολεξία στις προστατευτικές μπάρες στο σημείο που ανέστρεφε για να πάρει τον παράδρομο για τα έργα.

Το τεράστιο φορτίο «έσπρωξε» στην κατηφόρα όσο δε θα έπρεπε το κυρίως όχημα που επιχειρούσε στροφή ακριβείας, με αποτέλεσμα να κολλήσει στις μπάρες.

Άμεσα για τον απεγκλωβισμό του επενέβησαν συνεργεία της Νέας Οδού, ξηλώνοντας μπάρες και τραβώντας με γερανούς λίγο – λίγο το φορτίο, ώστε να μπορέσει και πάλι να έλκεται από τον τράκτορα.

Σημειώνουμε ότι η κυκλοφορία προς Αθήνα δε σταμάτησε καθόλου να διεξάγεται κανονικά επί του παραδρόμου. Στις 5:18' μμ δόθηκε και πάλι σε κυκλοφορία και ο παράδρομος προς Λαμία.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω