Μελέτη από την αρχή για την ανάπλαση της Πλατείας Διοικητηρίου (video)

ΡΕΠΟΡΤΑΖ 13.12.2019 | 16:49 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Μελέτη από την αρχή για την ανάπλαση της Πλατείας Διοικητηρίου (video)

ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΥΛΩΝΑΣ || [email protected]

Με γοργό ρυθμό οι ενέργειες για την ανάπλαση της Πλατείας Διοικητηρίου, υποστήριξε σήμερα Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Στην πρόθεση της διοίκησης του Δήμου Θεσσαλονίκης να προχωρήσει η ανάπλαση της πλατείας Διοικητηρίου με στόχο τα εγκαίνια να γίνουν εντός της παρούσας θητείας αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας μετά από συνάντηση που είχε με εκπροσώπους του Συλλόγου Φίλοι της Πλατείας Διοικητηρίου.

Ο Δήμαρχος υπογράμμισε ότι οι προσπάθειες για την ανάδειξη της πλατείας τόσο για τις σημαντικές αρχαιότητες που υπάρχουν όσο και για να αποκτήσει ξανά την χαμένη της αίγλη έχουν ξεκινήσει και θα τρέξουν με γρήγορο ρυθμό.  «Στόχος της διοίκησής μας είναι αυτή η πλατεία να αξιοποιηθεί. Ήδη έχει ενταχθεί στο Τεχνικό Πρόγραμμα του 2020 και θα ξεκινήσουμε μια μελέτη από την αρχή» τόνισε αφήνοντας αιχμές σε προηγούμενες διοικήσεις λέγοντας ότι δυστυχώς ότι έχει γίνει μέχρι τώρα δεν μας καλύπτει και δεν τελεσφόρησε».

 

 

Ο Τάσος Τζήκας, Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων της πλατείας Διοικητηρίου από την πλευρά του εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι ο δήμαρχος θέτει ως προτεραιότητα να αλλάξει η παρούσα εικόνα. «Εμείς μεγαλώσαμε εδώ, παίξαμε ποδόσφαιρο εδώ, ερωτευθήκαμε εδώ και σαν σύλλογος πιστεύουμε ότι ήρθε η ώρα να αποκατασταθεί η πλατεία». Υπογράμμισε ότι ο σύλλογος θα σταθεί αρωγός σε αυτή την προσπάθεια να υλοποιηθεί το όραμα της ανάπλασης.

Οι εκπρόσωποι του συλλόγου χάρισαν ένα βιβλίο στον κ. Ζέρβα με τίτλο: «Η πλατεία Διοικητηρίου και ο αθλητικός σύλλογος ΠΑΟΔ.
 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω