«Η Θεσσαλονίκη του Βασίλη Κάρλοβιτς Γιούγκερμαν»

THESSCITY 13.12.2019 | 16:29 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

«Η Θεσσαλονίκη του Βασίλη Κάρλοβιτς Γιούγκερμαν»

THESSNEWS-DESK

Νέα ξενάγηση στην Θεσσαλονίκη από την ομάδα Thessaloniki Walking Tours

Αναζητούμε το φάντασμα ενός θρυλικού μυθιστορηματικού ήρωα και τη βαριά σκιά ενός ανεπα-νάληπτου συγγραφέα εστιάζοντας  στις κρίσιμες σελίδες που εκτυλίσσονται στη Θεσσαλονίκη στο μυθιστόρημα «Γιούγκερμαν».

Με οδηγό μας τον Θανάση Τριαρίδη κινούμαστε σε σημεία και τόπους που μας συνδέουν με τον πυρετό των ανεπανάληπτων ηρώων του επιχειρώντας παράλληλα να εξηγήσουμε το γιατί ο Μ. Καραγάτσης κατάφερε να νικήσει τον χρόνο  φτάνοντας σε μια νέα γενιά αναγνωστών

Σημείο συνάντησης: Αγία Σοφία
Ώρα: 16:00
Συμμετοχή: 10 ευρώ
Πληροφορίες: 6978186901 & 6944476126
Κρατήσεις: [email protected]


Η ομάδα Thessaloniki Walking Tours ιδρύθηκε το φθινόπωρο του 2013 στη Θεσσαλονίκη και μέσα από καλά σχεδιασμένους θεματικούς περιπάτους ανασύρει τη μνήμη μιας πολυπολιτισμικής πό-λης, συνδέοντας το χθες με το σήμερα. Οι περίπατοι που προτείνει, διασκεδαστικοί αλλά και τεκ-μηριωμένοι. Αναζητά τις ανθρώπινες ιστορίες που κρύβονται πίσω από τα σημαντικά μνημεία της, τους δρόμους, τις πλατείες, τις γειτονιές αλλά και τις μυστικές της γωνιές. Ιστορία, τέχνη, αρ-χιτεκτονική, γεύσεις και αρώματα αποτελούν τη βάση μιας βιωματικής εμπειρίας για ξεχωριστή σύνδεση με την πόλη, τη σύνθετη ταυτότητά της, τους ανθρώπους της και τις συνήθειές τους.
 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω