Ο Αλέκος Συσσοβίτης εξηγεί πως δεν χτύπησε το τηλέφωνο ξανά μετά το «Είσαι το ταίρι μου» (video)

PEOPLE 13.12.2019 | 17:09 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Ο Αλέκος Συσσοβίτης εξηγεί πως δεν χτύπησε το τηλέφωνο ξανά μετά το «Είσαι το ταίρι μου» (video)

THESSNEWS-DESK

Ο Αλέκος Συσσοβίτης βρέθηκε καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show το βράδυ της Πέμπτης και εξέφρασε το παράπονο που αισθάνεται για την αντιμετώπιση που έχει δεχθεί στους χώρους του ελληνικού κινηματογράφου.

“Μετά από το “Είσαι το ταίρι μου” τέλος… Δεν έχει ξαναχτυπήσει το τηλέφωνο να μου πουν, έλα να παίξεις σε μια ταινία” παραδέχθηκε ο Αλέκος Συσσοβίτης στον παρουσιαστή του ΑΝΤ1. “Καταλαβαίνω ότι είναι μια κάστα που δουλεύει με συγκεκριμένους ηθοποιούς και βλέπω ότι επαναλαμβάνουν τους ίδιους ηθοποιούς. Καλά κάνουν εάν αυτό γουστάρουν. Κανένα πρόβλημα” συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά τον θυμό που ο ίδιος νιώθει για αυτό, ο ηθοποιός σημείωσε: “Βεβαίως και με θύμωσε γιατί λατρεύω το σινεμά. Δεν κατάλαβα και δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει ένας άνθρωπος, επειδή έχει κάνει μια μεγάλη επιτυχία, να χαρακτηρίζεται ως τηλεοπτικός ηθοποιός και άρα να μην έχει θέση στον κινηματογράφο. Δεν μπορώ να το εξηγήσω”.

“Κάποια στιγμή αποδέχθηκα και γω αυτό το άγνωστο. Αποδέχομαι τα ερωτηματικά. Δεν χρειάζεται να έχω απαντήσεις σε όλα τα θέματα. Για κάποιο λόγο το σινεμά με σνομπάρει εφόσον έτσι είναι, ας είναι. Στο θέατρο δεν συμβαίνει γιατί δουλεύω συνέχεια, πυρετωδώς” ανέφερε ο Αλέκος Συσσοβίτης.

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω