Νέο FIAT Panda Cross CNG SUV look: Εφικτά όνειρα!

AUTO-MOTO 13.12.2019 | 13:04 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Νέο FIAT Panda Cross CNG SUV look: Εφικτά όνειρα!

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΤΖΕΡΤΖΕΒΕΛΗΣ || [email protected]

Το είχαμε στα χέρια μας το καλοκαιράκι και μαζί του απολαύσαμε πολλές απροβλημάτιστες βόλτες πίσω από το τιμόνι του Fiat Panda CNG (φυσικό αέριο) στις παραλίες γύρο από την Θεσσαλονίκη. 

Αυτό που ποτέ δεν θα μπορέσουμε να ξεχάσουμε ποτέ, είναι η ικανοποίηση που νιώθαμε, κάθε φορά από το εκάστοτε βενζινάδικο, που για τους πολλούς οδηγούς αποτελεί, δυσάρεστη εμπειρία! Το νέο Fiat Panda CNG (φυσικό αέριο) αποτελεί ίσως ένα από τα δημοφιλέστερα αυτοκίνητα πόλης τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Ελλάδα. Τον πρακτικό του χαρακτήρα και το ξεχωριστό στιλ συμπληρώνει μια μεγάλη γκάμα διαθέσιμων εκδόσεων που καλύπτουν τις ανάγκες αρκετών ανθρώπων!

Η εισαγωγική εταιρία FCA Greece προσφέρει τώρα δύο από τις δημοφιλέστερες εκδόσεις του Panda, την έκδοση CNG (φυσικό αέριο) και την έκδοση City Cross (SUV look)με σημαντικές εκπτώσεις που ορίζουν την προτεινόμενη λιανική τιμή και στις δύο περιπτώσεις στις 11.990 ευρώ και τις προικίζει με 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Με αυτό τον τρόπο ο αγοραστής μπορεί να διαλέξει το Panda που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες του, επιλέγοντας ανάμεσα στην απόλυτη οικονομία καυσίμου, ή το ξεχωριστό στιλ ενός φιλικού SUV πόλης. Με έμφαση στην οικονομία καυσίμου, έχοντας τη δυνατότητα να καλύψει 100χλμ με 3 ευρώ, το Panda CNG αποτελεί το δημοφιλέστερο μοντέλο της Ελληνικής αγοράς που κινείται με φυσικό αέριο, συνεχίζοντας τη μακρά παράδοση της Fiat, η οποία αποτελεί τον πρώτο και πιο πετυχημένο κατασκευαστή επιβατικών και επαγγελματικών αυτοκινήτων CNG στην Ευρώπη.

Παράλληλα με το δοχείο των 12kg φυσικού αερίου, το PandaCNG εφοδιάζεται και με δοχείο βενζίνης 35 λίτρων δίνοντας τη δυνατότητα στον οδηγό να επιλέγει κατά βούληση το καύσιμο με το οποίο κινείται, εξασφαλίζοντας παράλληλα αυτονομία που ξεπερνά τα 1.000χλμ. με τη χρήση και των δύο καυσίμων.

Αντίστοιχα το City Cross βασίζεται στην παράδοση που δημιούργησε η Fiat το 1983 όταν το Panda 4x4 αποτέλεσε το πρώτο τετρακίνητο αυτοκίνητο πόλης. Η έκδοση City Cross χάρη στην αυξημένη απόσταση από το έδαφος, το σχεδιασμό των προφυλακτήρων και τα προστατευτικά πλαστικά στοιχεία, διαθέτει τον SUV χαρακτήρα της έκδοσης 4x4, αλλά με κίνηση αποκλειστικά στους εμπρός τροχούς παράλληλα διατηρεί τη χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και την υψηλή ευελιξία που χαρακτηρίζει όλα τα μοντέλα της οικογένειας του Fiat Panda.

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω