ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ 12.12.2019 | 15:10 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ

THESSNEWS-DESK

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθηση 2 Easy Education τείνει πάντοτε να σχεδιάζει και να υλοποιεί σεμινάρια και επιμορφώσεις με επίκαιρους θεματικούς τίτλους, βάσει της ζήτησης στην αγορά εργασίας. Στόχος μας, μέσα από τις συνεργασίες με δημόσιους φορείς και τα προγράμματα σπουδών εν γένει, είναι η σίγουρη αναγνώριση και η μέγιστη μοριοδότηση.

 

Οι ετήσιες επιμορφώσεις σε θεματικά αντικείμενα μεγάλης ζήτησης -εικόνα 1η- (π.χ. Ειδική Αγωγή & Εκπαίδευση) στηρίζονται στη δομή  τέτοια ώστε να προλάβετε και ενδεχόμενες αλλαγές στα κριτήρια μοριοδότησης.

Τέλος, με τους ΝΕΟΥΣ καινοτόμους θεματικούς τίτλους ετήσιων επιμορφώσεων -εικόνα 2η- οι εκπαιδευόμενοι επιμορφώνoνται και προετοιμάζονται για τις εξελίξεις στην αγορά εργασίας, εξασφαλίζοντας παράλληλα και μοριοδότηση σε προκηρύξεις δημοσίου τομέα.

 

Μάθετε περισσότερα για τις κορυφαίες επιλογές εκπαιδευομένων πανελλαδικά ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΤΙΤΛΟ.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΘΕΜΑΤΙΚΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΕΤΗΣΙΩΝ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΟΜΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

  1. Ειδική Αγωγή & Εκπαίδευση 
  1. Διδασκαλία της ελληνικής ως δεύτερης ή ξένης γλώσσας
  1. Διαπολιτισμική Αγωγή & Ετερότητα
  1. Διοίκηση Εκπαιδευτικών Μονάδων

 

Συμπληρώστε την αίτηση ενδιαφέροντος ώστε να λάβετε συγκεκριμένες πληροφορίες για τα νέα τμήματα, το κόστος προγραμμάτων και τις εκπτωτικές κοινωνικές κατηγορίες.  

 

ΝΕΕΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΨΗΦΙΑΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ, ΓΙΑ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ.

  1. Ψηφιακός Μετασχηματισμός
  1. Διοίκηση Επιχειρήσεων
  1. Τραπεζική Διοίκηση
  1. Κοινωνική Χρηματοοικονομική

 

Συμπληρώστε την αίτηση ενδιαφέροντος ώστε να λάβετε συγκεκριμένες πληροφορίες για τα νέα τμήματα, το κόστος προγραμμάτων και τις εκπτωτικές κοινωνικές κατηγορίες. 

 

Όλα τα προγράμματα υλοποιούνται εξ αποστάσεως και βασίζονται, κατά κύριο λόγο, στην ασύγχρονη εκπαιδευτική διαδικασία. Η αξιολόγηση πραγματοποιείται μέσω παράδοσης γραπτών εργασιών και δεν απαιτείται φυσική παρουσία. 

Για επιπρόσθετες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στη γραμμή πληροφοριών εξ αποστάσεως επιμορφώσεων 210 3003913 (Δευτέρα - Παρασκευή 10.00-16.00).

 

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 2 Easy Education

www.easy-education.gr

 

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω