ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ

CITY SOCIAL 11.12.2019 | 16:55 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ ΔΗΜΗΝΑ || [email protected]

Ακούγεται όπως το love, αλλά L.AV. σημαίνει Life Avenue και εμπνεύστριές του είναι η Κική Φάντη-Δαμάσκου και η Έλλη Γιαννοπούλου.

Από κοινού, οργάνωσαν το πρότυπο σεμινάριο «Το θετικό παιδί και εμείς», στο Συνεδριακό Κέντρο της Τράπεζας Πειραιώς, με χορηγούς επικοινωνίας το thessnews.gr, το ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 94,5 και τον Ερωτικός 94,8 και με μια πλειάδα ομιλητών όπως την βουλευτή Έλενα Ράπτη, συντονίστρια της καμπάνιας του Συμβουλίου της Ευρώπης για τον τερματισμό της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης, την Dr. Μαριάννα Χατζητόλιου-Βιλδιρίδη Μαριάννα, ιδρύτρια της "Σύγχρονης Μοντεσσοριανής Εκπαίδευσης", την Dr. Άρτζη Βαγιωνά, πρόεδρο της «Αναγέννηση Α.Ε.», την διατροφολόγο Βιργινία Παπαεμμανουήλ, την ψυχολόγο Έλλη Γιαννοπούλου, τις εκπαιδευτικούς Βάσω Ντόκου και Εύη Χαντζιαρά και πολλούς ακόμη ειδικούς, καταξιωμένους επιστήμονες, με επίκεντρο το παιδί.

Στόχος του σεμιναρίου ήταν η επικοινωνία νέων ιδεών, η βελτίωση της ποιότητας ζωής και η προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και  moto του ήταν «Making things better»!

 

 

Οι διοργανώτριες του σεμιναρίου L.AV. Έλλη Γιαννοπούλου και Κική Φάντη με τις ομιλήτριες Μαριάννα Βιλδιρίδη και Γιολάντα Πεπέ

Η διατροφολόγος Βιργινία Παπαεμανουήλ, η Κική Φάντη και η  Ιφιγένεια Κουτσουβέλη της Axel

Η υπεύθυνη επικοινωνίας Χριστίνα Τζελέπογλου με την Φαίη Αυλογιάρη του ΙΑΚΕΝΤΡΟ

Η Χριστίνα Τζελέπογλου με την ομιλήτρια, βουλευτή  Έλενα Ράπτη

Η Κική Φάντη  με την ομιλήτρια Μαρία Καραγιάννη, Σύμβουλο Διεθνών Σχέσεων του Δήμου Θεσσαλονίκης

Ο ομιλητής Απόστολος Βειζαδές Πρόεδρος της Ά Δημοτικής Κοινότητας με τον Γιάννη Βασιλειάδη της KYANA

Η ομιλήτρια Άρτζη Βαγιωνά, Διευθύνουσα Σύμβουλος του Κέντρου Αποκατάστασης Αναγέννηση ΑΕ. με την Κική Φάντη

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω