Επίσκεψη ΣΥΡΙΖΑ στο φορέα διαχείρισης λιμνών

ΠΟΛΙΤΙΚΗ 10.12.2019 | 16:14 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Επίσκεψη ΣΥΡΙΖΑ στο φορέα διαχείρισης λιμνών

ΤHESSNEWS-DESK

Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ, επισκέφθηκε σήμερα το Φορέα Διαχείρισης των Λιμνών Βόλβης-Κορώνειας προκειμένου να ενημερωθεί από τους αρμόδιους για τις δραστηριότητες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο φορέας.

Επικεφαλής της αντιπροσωπείας για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ήταν η υπεύθυνη για το Περιβάλλον και την Ενέργεια στην Πολιτική Γραμματεία και περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, καθώς και  ο Παναγιώτης Ερμείδης, συντονιστής στη Ν.Ε. Β΄ Θεσσαλονίκης, το μέλος της γραμματείας Ν.Ε. Β΄ Θεσσαλονίκης Νίκος Γιάγκος και το μέλος της Ν.Ε. Β΄ Θεσσαλονίκης, Αθηνά Χατζηαθανασιάδου. Στην αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ συμμετείχαν ακόμη ο Κώστας Αμπατζάς, μέλος της Κ.Ε, ο περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας Γιώβργος Ζέρβας και η δημοτική σύμβουλος Θεσσαλονίκης Μαρία Αγαθαγγελίδου.

Οι εργαζόμενοι στο Φορέα Διαχείρισης ενημέρωσαν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για το έργο που επιτελεί ο φορέας, για τους τομείς της δραστηριότητάς του, για τα τεχνικά έργα τα οποία υπάρχουν και τα όσα έχουν σχεδιαστεί καθώς και για προγράμματα τα οποία υλοποιούνται και αφορούν τόσο στις λίμνες όσο και στον ορεινό όγκο του Χολομώντα που ανήκει στο χώρο ευθύνης τους.

Τέλος, δεν παρέλειψαν να αναφερθούν και στα ζητήματα που αφορούν τους εργαζόμενους αλλά και στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όσοι εργάζονται στους φορείς διαχείρισης προστατευόμενων περιοχών. 

Από την πλευρά τους τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ βεβαίωσαν τους εργαζόμενους πως πρέπει να θεωρούν δεδομένη τη στήριξή του κόμματος στην επίλυση των προβλημάτων τους, καθώς “το περιβάλλον αποτελεί κομμάτι των προτεραιοτήτων μας”, όπως είπε χαρακτηριστικά η Ρένα Δούρου.

Στη συνάντηση επισημάνθηκε επίσης πως απαιτείται εγρήγορση και συνεννόηση ώστε να αναληφθούν δράσεις για την καλύτερη λειτουργία της περιοχής των λ8ιμνών, ώστε να λειτουργήσει ως δυναμικός μοχλός ανάπτυξης.
 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω