Επιστολή Νοτοπούλου σε Ζέρβα: Να μην επαναληφθεί συνεδρίαση «παρωδία»

THESSCITY 10.12.2019 | 16:00 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Επιστολή Νοτοπούλου σε Ζέρβα: Να μην επαναληφθεί συνεδρίαση «παρωδία»

ΤHESSNEWS-DESK

Το γεγονός ότι από τους προσκεκλημένους ομιλητές λείπουν η προηγούμενη διοίκηση του ΟΑΣΘ και φορείς πολιτών στηλιτεύει σε επιστολή της στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης η Κατερίνα Νοτοπούλου.

Επιστολή στον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κ. Ζέρβα, ενόψει της έκτακτης συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου αύριο Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019, με θέμα τον ΟΑΣΘ, απέστειλε η Επικεφαλής της παράταξης «Θεσσαλονίκη Μαζί» και βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Κατερίνα Νοτοπούλου.

Η Κατερίνα Νοτοπούλου αφού επισημαίνει πως δεδομένης της απίστευτης ταλαιπωρίας που υφίστανται καθημερινά δεκάδες χιλιάδες συμπολίτες μας η σύγκληση του δημοτικού συμβουλίου για το θέμα ΟΑΣΘ άργησε χαρακτηριστικά, θέτει προ των ευθυνών του τον κ. Ζέρβα ώστε έστω και αργά η συνεδρίαση αυτή να είναι ουσιώδης και να παράξει κάποιο αποτέλεσμα.

Επισημαίνει πως «Με τεράστια έκπληξη διαπιστώσαμε πως από τον κατάλογο των προσκεκλημένων στην Ειδική Συνεδρίαση απουσιάζουν η προηγούμενη Διοίκηση του Οργανισμού και φορείς πολιτών, όπως π.χ η «Πρωτοβουλία εργαζομένων, φοιτητών, συνταξιούχων για τις αστικές συγκοινωνίες», αλλά και η «Ένωση για τα δικαιώματα των πεζών».

Προκειμένου να μην επαναληφθεί η συνεδρίαση «παρωδία», όπως η ανάλογη για το Μετρό και θεωρώντας ότι κάτι τέτοιο αποτελεί σημαντική παράλειψη που πλήττει την αξιοπιστία, το κύρος και τη διαφάνεια της συνεδρίασης, παρακαλώ να συμπεριλάβετε στον κατάλογο των αποδεκτών της πρόσκλησης τους ανωτέρω».

 


 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω