Ημερίδα για την Γυναικεία Επιχειρηματικότητα στις χώρες της ΟΣΕΠ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 10.12.2019 | 14:57 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Ημερίδα για την Γυναικεία Επιχειρηματικότητα στις χώρες της ΟΣΕΠ

ΤHESSNEWS-DESK

«Η Γυναικεία Επιχειρηματικότητα στις χώρες της ΟΣΕΠ» είναι το θέμα ημερίδας, που διοργανώνεται την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου, και ώρες 9:30-14:30, στις εγκαταστάσεις της Παρευξείνιας Τράπεζας (Κομνηνών 1).

Η ημερίδα πραγματοποιείται από το Επιχειρηματικό Συμβούλιο του Οργανισμού της Οικονομικής Συνεργασίας Ευξείνου Πόντου (ΟΣΕΠ), σε συνεργασία με την Τράπεζα Εμπορίου και Αναπτύξεως Ευξείνου Πόντου και το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, υπό την αιγίδα της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης.

Σκοπός της ημερίδας, η οποία διοργανώνεται στο πλαίσιο ανάληψης από τη χώρα μας της Προεδρίας της ΟΣΕΠ για το τρέχον εξάμηνο, είναι η ανάδειξη των κοινωνικών πτυχών της γυναικείας επιχειρηματικότητας και η προώθηση της δικτύωσης των γυναικών επιχειρηματιών στην περιοχή του Ευξείνου Πόντου.

Στην εκδήλωση έχουν κληθεί να συμμετάσχουν είκοσι (20) εκπρόσωποι οργανώσεων για τη γυναικεία επιχειρηματικότητα από τη χώρα μας και άλλες χώρες μέλη της ΟΣΕΠ, γυναίκες επιχειρηματίες με αξιόλογη δραστηριότητα, καθώς και εκπρόσωποι Τραπεζικών Ιδρυμάτων, οι οποίοι θα παρουσιάσουν χρηματοδοτικά εργαλεία ειδικά σχεδιασμένα για την ενίσχυση της γυναικείας επιχειρηματικότητας

 

 

Φωτογραφία από Claudio_Scott από το Pixabay

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω