Εντυπωσιακό VIDEO από την φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στη Θεσσαλονίκη

THESSCITY 9.12.2019 | 19:57 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Εντυπωσιακό VIDEO από την φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στη Θεσσαλονίκη

THESSNEWS-DESK

Σε εορταστικούς ρυθμούς κινείται και επίσημα από το Σάββατο η Θεσσαλονίκη, μετά την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Πλατεία Αριστοτέλους.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, κρατώντας μια μπαγκέτα, παρουσία της 'Αλκηστις Πρωτοψάλτη, διευθύνοντας τη Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου έδωσε το σύνθημα για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Η γιορτή άρχισε με την Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης. Ακολούθησε εμφάνιση του συνόλου Piandaemonium με 6 πιάνα με ουρά επί σκηνής και 12 διακεκριμένους πιανίστες. Στην συνέχεια και σε σύμπραξη με τη Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου οι πολίτες απόλαυσαν άριες και μελωδίες από τέσσερις λυρικές τραγουδίστριες. Ακολούθησε συναυλία με την 'Αλκηστις Πρωτοψάλτη και τη Συμφωνική Ορχήστρα του δήμου Θεσσαλονίκης.

Χιλιάδες Θεσσαλονικείς κατέκλισαν το κέντρο της πόλης με το κυκλοφοριακό κομφούζιο στους δρόμους να ήταν έντονο.

 Σήμερα, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, ανήρτησε ένα εντυπωσιακό βίντεο από την φωταγώγηση του δέντρου και έγραψε χαρακτηριστικά:  «Μαγεμένες γιορτές, μαγεμένες στιγμές! Η αρχή έγινε το Σάββατο όπως την ονειρευτήκαμε και τη σχεδιάσαμε. Και συνεχίζουμε…»

Δείτε το βίντεο

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω