«Αν έβλεπα τη Βίκυ Καγιά δεν θα τη χαιρετούσα, έχουμε βρεθεί σε events και δεν έχουμε μιλήσει ποτέ» (video)

PEOPLE 9.12.2019 | 23:09 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

«Αν έβλεπα τη Βίκυ Καγιά δεν θα τη χαιρετούσα, έχουμε βρεθεί σε events και δεν έχουμε μιλήσει ποτέ» (video)

THESSNEWS-DESK

H Ντένια Αγαλιάνου, η οποία συμμετείχε στο πρώτο Next Top Model, μίλησε στην εκπομπή “Μεσημέρι YES”. Η ίδια απάντησε για το GNTM, την Βίκυ Καγιά, αλλά και την Τζένη Μπαλατσινού.

«Ούτε καν ήξερα ότι είχε αρχίσει καινούργιο παιχνίδι. Γενικά μετά από δέκα χρόνια δεν μου αρέσει να μιλάω πολύ για το Next Top Model για τον απλούστατο λόγο ότι πιστεύω ότι ήταν ένα παιχνίδι που μας έκανε πάρα πολύ μπούλινγκ. Μας δημιούργησε πολλά ψυχολογικά προβλήματα σε όλες.

Κι αν κάποιος μου πει όχι δεν θα τον πιστέψω, να πω την αλήθεια γιατί πέρασα από εκεί και ξέρω πώς είναι. Εμένα το μόνο που μου έδωσε το Next Top Model ήταν ένα πάρα πολύ σκληρό ψήσιμο. Πιστεύω ότι μου πήρε πάνω από οκτώ χρόνια να συνέλθω ψυχολογικά μέσα μου, να πω ότι πραγματικά με βλέπω στον καθρέφτη και χαίρομαι γι’ αυτό που είμαι και με αποδέχομαι ακριβώς όπως είμαι.

Εγώ το λέω πια γιατί δεν έχω προβλήματα, δεν έχω να κρύψω κάτι και δεν έχω κανένα θέμα και ας με σχολιάσουν γιατί πολύ απλά δε μένω εκεί. Η Βίκυ Καγιά ήταν σκληρή, όπως όλοι οι κριτές. Αν έβλεπα στο δρόμο τη Βίκυ Καγιά δεν νομίζω ότι θα την χαιρετούσα γιατί δεν μιλούσαμε ποτέ. Έχουμε βρεθεί σε events και δεν έχουμε μιλήσει ποτέ.

Αν έβλεπα τη Τζένη Μπαλατσινού εννοείται ότι θα πήγαινα να της μιλήσω γιατί ήταν από τις αγαπημένες μου και μου είχε φερθεί πάρα πολύ όμορφα και με είχε στηρίξει», είπε η Ντένια Αγαλιάνου.

Το σχετικό απόσπασμα:

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω