Ένα καινούργιο βήμα στη ζωή του Πέτρου Κανακούδη - Ποιοι παρευρέθηκαν στα εγκαίνια στην Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ)

PEOPLE 7.12.2019 | 23:17 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Ένα καινούργιο βήμα στη ζωή του Πέτρου Κανακούδη - Ποιοι παρευρέθηκαν στα εγκαίνια στην Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ)

ΤHESSNEWS-DESK

Παράλληλα με την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο τα τελευταία 20 χρόνια, Ο Πέτρος Κανακούδης αποφάσισε να διεισδύσει στον επιχειρηματικό χώρο με μια δυναμική κίνηση, ανοίγοντας το  κατάστημα Nuts Factory στην οδό Βασιλίσσης Όλγας 121.

Με τουλάχιστον 10 χρόνια παρουσίας στο χώρο των ξηρών καρπών η Nuts Factory κέρδισε την εμπιστοσύνη χιλιάδων πελατών στην πόλη της Θεσσαλονίκης αλλά και της Αθήνας με την άριστη ποιότητα και την ποικιλία προϊόντων που προσφέρει στους πελάτες καταναλωτές.

Στα λαμπερά εγκαίνια που έγιναν την προηγούμενη Τρίτη 26-11-2019 παρευρέθησαν πολλοί καλεσμένοι από τον χώρο του θεάτρου, του μόντελινγκ, δημοσιογράφοι, επιχειρηματίες αλλά και όλου του φάσματος του αθλητισμού  που πλημμύρισαν το κατάστημα του Πέτρου Κανακούδη  και  έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Μεταξύ αυτών παρευρέθησαν οι ποδοσφαιριστές Παντελής Καφές, Σπύρος Βάλλας, Στέλιος Σφακιανάκης, Μανώλης Τζανακάκης, Kenan Bargan,  Δημήτρης Καφές, Πασχάλης Βουτσιάς.

Οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή Εμμανουέλ Περόνε,  Βασίλης  Τζοάνος,  Νίκος Αναστασιάδης, Παναγιώτης  Σαχταρίδης, Ορέστης Απόστολου, Περπερίδης μαζί με τον υπεύθυνο του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ηρακλή Κώστα Ηλιάδη.

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη  Γιώργος Δεληζήσης, Δημήτρης Διαμαντόπουλος, Δημήτρης Κωνσταντινίδης, Hugo Soouza, Bruno Gama.Οι ποδοσφαιριστες του Απόλλων Πόντου Δημήτρης Σαμαράς, Νίκος Γεωργιάδης.

Ο επικεφαλής του ιατρικού team του ΠΑΟΚ Μανώλης Παπακώστας. Οι καλαθοσφαιριστές του Ηρακλή Κώστας Κακαρούδης και Βασίλης Καββαδάς. Ο καλαθοσφαιριστής  Σάββας Ηλιάδης. Ο υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Δέλτα Αλέξανδρος Διαμαντόπουλος, ο ιδιοκτήτης της KYANA  Γιάννης Βασιλειάδης, ο ιδιοκτήτης της Medela-Klinikum  Μάκης Καϊκονίδης,ο ιδιοκτήτης  κομμωτηρίων Tsarouchas Coiffure  Αναστάσιος Τσαρούχας.Ο νομικός  Γιώργος Βήτας. Ο ιδρυτής της εταιρίας Νuts Factory  Αργύρης Τσερλίδης.

Οι ιδιοκτήτριες του Reggio Θεσσαλονίκης(Βραβευμένης Επιχείρησης για το 2019) Kατερίνα και Νάνσυ Νενέρογλου.Ο ιδιοκτήτης της Panini Foods Δημήτρης Βούλγαρης. Το γνωστό μοντέλο Ιωάννα Τούνη και ο ιδιοκτήτης του Apallou Χρήστος Τσεβρετζής.

 

 

Ιωάννα Τούνη, Χρήστος Τσεβρετζής, Πέτρος Κανακούδης, Παναγιώτα Κανακούδη.

 

Παντελής Καφές, Πέτρος Κανακούδης, Σπύρος Βαλλάς

Κατερίνα Νενέρογλου, Πέτρος Κανακούδης, Νάνσυ Νενέρογλου

Δημήτρης Γκαβανούδης, Αλέξανδρος Διαμαντόπουλος, Πέτρος    Κανακούδης, Γιώργος Παπαδόπουλος, Σάββας Διλδίζογλου

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω