Λαϊκή Συσπείρωση Πυλαίας-Χορτιάτη: Όχι στο νέο ειδικό τέλος-χάρατσι για το οδικό δίκτυο

THESSCITY 7.12.2019 | 22:51 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Λαϊκή Συσπείρωση Πυλαίας-Χορτιάτη: Όχι στο νέο ειδικό τέλος-χάρατσι για το οδικό δίκτυο

ΤHESSNEWS-DESK

Ειδικό τέλος για την κατασκευή, συντήρηση και βελτίωση του οδικού δικτύου που βρίσκεται εντός της αρμοδιότητας του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη επιβάλει σύμφωνα με την Λαϊκή Συσπείρωση η διοίκηση Καϊτεζίδη.

«Σα να μην έφτανε η βαριά φοροαφαίμαξη του λαού από τις κυβερνήσεις ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, έρχεται η διοίκηση του δήμου να επιβαρύνει τις τσέπες των δημοτών με άλλο ένα ειδικό τέλος. Πιό συγκεκριμένα, η διοίκηση του κ. Καϊτεζίδη φέρνει προς ψήφιση στο δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας 9/12/2019 θέμα με το οποίο επιβάλει ειδικό τέλος για την κατασκευή, συντήρηση και βελτίωση του οδικού δικτύου που βρίσκεται εντός της αρμοδιότητας του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη» αναφέρει αρχικά σε ανακοίνωσή της.

«Με λίγα λόγια, η διοίκηση του δήμου καλεί τους δημότες να πληρώσουν απ' την τσέπη τους για τους δρόμους τους οποίους έχουν ήδη χρυσοπληρώσει μέσω της φορολογίας! Δεν είναι, ασφαλώς, η πρώτη φορά που η διοίκηση του κ.Καϊτεζίδη, επιχειρεί να μετακυλήσει το κόστος στο λαό. Το ίδιο έπραξε και πριν λίγα χρόνια, με το ειδικό τέλος για τα σχολεία!» σημειώνει η δημοτική παράταξη που πρόσκειται στο ΚΚΕ.

«Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ καλεί την διοίκηση του δήμου να αποσύρει την εν λόγω πρόταση και δηλώνει πως, σε κάθε περίπτωση, θα την καταψηφίσει. Καλούμε τους εργαζόμενους, τους μαζικούς φορείς, συνολικά το λαό του δήμου μας να μην συναινέσουν σε αυτήν την πολιτική. Τώρα είναι ανάγκη να αναπτυχθούν αγωνιστικές πρωτοβουλίες με στόχο την κατάργηση κάθε είδους τοπικής φορολογίας, ανταποδοτικών και άλλων τελών καθώς και κάθε έμμεσης φορολογίας που χτυπάνε το λαϊκό εισόδημα» καταλήγει στην ανακοίνωσή της.

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω