ΠΑΜΕ εναντίον Τσαραμπουλίδη

THESSCITY 7.12.2019 | 22:13 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

ΠΑΜΕ εναντίον Τσαραμπουλίδη

ΤHESSNEWS-DESK

Λίγες μέρες πριν ο Παναγιώτης Τσαραμπουλίδης αποχωρήσει από την προεδρία του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, το ΠΑΜΕ εξαπέλυσε νέα επίθεση εναντίον του.

Αφορμή κάποιες δηλώσεις του προέδρου του ΕΚΘ όπου μεταξύ άλλων είπε ότι «Είναι θετικό να γίνονται επενδύσεις, να ανοίξουν οι κρουνοί και να μειωθούν και οι φόροι, να μειωθεί το μη μισθολογικό κόστος για να ενισχυθεί ανταγωνιστικότητα» και ότι «Δυστυχώς το συνδικαλιστικό κίνημα λειτουργεί παραλυτικά όλα αυτά τα χρόνια... πέσαμε στην παγίδα και κάναμε πάρα πολλές απεργιακές κινητοποιήσεις».

«Θυμίζουμε ότι ο Τσαραμπουλίδης εκλέχτηκε Πρόεδρος στο Συνέδριο του Εργατικού Κέντρου με παρουσία ασφαλιτών και αστυνομίας. Αντίθετα, οι «απεργιακές συγκεντρώσεις» του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης έχουν γίνει ανέκδοτο. Οι δηλώσεις του λοιπόν δεν αποτελούν έκπληξη, απλά επιβεβαιώνουν ότι η συνδικαλιστική μαφία αφού έπιασε πιάτο, σήκωσε το φτυάρι να σκάψει πιο βαθιά» σχολιάζει το ΠΑΜΕ σε ανακοίνωσή του.

«Αποδεικνύεται και από τις παραπάνω δηλώσεις ότι με σχέδιο Εργοδότες-Κυβερνήσεις-Συνδικαλιστική Μαφία, όπως την ονόμασαν οι εργαζόμενοι, επεδίωκαν να βάλουν στον γύψο την εργατική τάξη. Όμως, η δράση και οι πρωτοβουλίες των ταξικών συνδικάτων δεν επέτρεψαν να μετατραπούν οι χώροι δουλειάς και τα συνδικάτα σε «νεκροταφεία». Την ώρα που ο Τσαραμπουλίδης έκανε τις παραπάνω δηλώσεις, οι εργαζόμενοι διαδήλωναν μαζικά στους δρόμους σε ολόκληρη τη χώρα και στη Θεσσαλονίκη. Συνεχίζουμε τον αγώνα για Συνδικάτα Εργατών-Όχι των Εργοδοτών!» καταλήγει η ανακοίνωση του ΠΑΜΕ.

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω