Χριστούγεννα στη Θεσσαλονίκη: 6+1 συναυλίες που δεν πρέπει να χάσετε

THESSCITY 7.12.2019 | 17:10 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Χριστούγεννα στη Θεσσαλονίκη: 6+1 συναυλίες που δεν πρέπει να χάσετε

THESSNEWS-DESK

Τα Χριστούγεννα η «νύμφη του Θερμαϊκού» είναι πιο μαγική από ποτέ. Με πλούσιο στολισμό, στους δρόμους, στα καταστήματα και πάρα πολλές χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις η γιορτινή ατμόσφαιρα θα σας συνεπάρει.

Όπως δηλώνει η δημοτική αρχή, «η χριστουγεννιάτικη περίοδος χαρακτηρίζεται από μια αίσθηση ευτυχίας και προσδοκίας και ο εορτασμός της πρέπει να αποτελεί υπόθεση όλης της πόλης με εκδηλώσεις προσφοράς, ψυχαγωγίας και χαράς, με γιορτές που ενώνουν τους ανθρώπους κάθε ενότητας, ηλικίας, φύλου και θρησκεύματος, δημότες αλλά κι επισκέπτες».

Εκδηλώσεις που γίνονται στην πλατεία Αριστοτέλους, γύρω από το υπέρλαμπρο δέντρο 20 μέτρων με άπειρες μουσικές εκδηλώσεις αλλά και δραστηριότητες για τα παιδιά στο χριστουγεννιάτικο χωριό και στον αγαπημένο Αστερόκοσμο στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, συναυλίες και θεατρικές και χορευτικές παραστάσεις στο Μέγαρο Μουσικής, αλλά και συναυλίες από θρυλικούς καλλιτέχνες είναι μερικά από τα στοιχεία που θα κάνουν αυτά τα Χριστούγεννα ξεχωριστά. Παρακάτω σας έχουμε τον απόλυτο οδηγό με τις συναυλίες στην πόλη που θα σας βάλουν στο mood των φετινών Χριστουγέννων.

Διαβάστε περισσότερα στο GLOW.GR

 

Φωτογραφία από Free-Photos από το Pixabay

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω