Εισέβαλαν με καλάσνικφ στο Δημαρχείο Αχαρνών (VIDEO)

ΚΟΙΝΩΝΙΑ 6.12.2019 | 10:36 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Εισέβαλαν με καλάσνικφ στο Δημαρχείο Αχαρνών (VIDEO)

ΤHESSNEWS-DESK

Άγνωστοι κρατώντας καλάσνικοφ εισέβαλαν στο Δημαρχείο Αχαρνών φώναξαν στους τρομοκρατημένους δημότες να πέσουν στο έδαφος και ανέβηκαν στον πρώτο όροφο. Εκεί απείλησαν τους υπαλλήλους να τους δώσουν τα χρήματα.

«Μπήκαν τρεις δράστες βαριά οπλισμένοι, με τύπου καλάσνικοφ όπλα, στο Δημαρχείο, ο ένας έμεινε στην είσοδο και οι δύο ανέβηκαν πάνω. Απείλησαν με τα όπλα τους υπαλλήλους», είπε μιλώντας στο ΟΡΕΝ ο αντιδήμαρχος κ. Βρεττός.

«Φορούσαν κουκούλες, υπήρχαν και πολίτες που είναι πανικόβλητοι, έχουν τρελαθεί οι άνθρωποι δεν πιστεύουν τι έχει συμβεί. Με ψυχραιμία το αντιμετώπισαν οι υπάλληλοι» περιέγραψε ο αντιδήμαρχος .

«Έφυγαν τελικά χωρίς να πάρουν τίποτα, έσπασαν πόρτες, τραβούσαν συρτάρια. Δεν πήραν κάτι γιατί δεν είχαν εικόνα που βρίσκονται τα ταμεία. Δεν έχουμε κάμερες μέσα στο Δημαρχείο. Δώσαμε πινακίδα και τύπο αυτοκινήτου με το οποίο διέφυγαν οι δράστες»

«Όλοι είναι καλά στην υγεία τους αυτό μας ενδιαφέρει. Είναι μια δύσκολη στιγμή, είναι σε πανικό όσοι ήρθαν σε επαφή μαζί τους», πρόσθεσε.

 

Δείτε το βίντεο

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω