Ι. Κοσμοπούλου: «Αισθάνομαι μέλος της παράταξης Ζέρβα»

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 4.12.2019 | 15:18 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Ι. Κοσμοπούλου: «Αισθάνομαι μέλος της παράταξης Ζέρβα»

THESSNEWS-DESK

Με θερμά λόγια σχολίασε τη «συγκατοίκηση» με τη δημοτική παράταξη του Κωνσταντίνου Ζέρβα η Ιωάννα Κοσμοπούλου δημοτική σύμβουλος Θεσσαλονίκης και Πρόεδρος της ΚΕΔΗΘ. 

«Θέλω να στηρίξω το έργο του δημάρχου Θεσσαλονίκης με όλη μου την ψυχή, διότι πιστεύω σε αυτόν και έχουμε άριστη συνεργασία. Αισθάνομαι μέλος της παράταξης του Ζέρβα και δεν θα έλεγα ότι αυτοσκοπός ήταν η συμμετοχή στη διοίκηση, αλλά η συνεργασία που να μας χωράει όλους» σημείωσε αρχικά σε ραδιοφωνική της συνέντευξης. 

«Με τον Δήμαρχο είχα έναν παλαιότερο δεσμό» πρόσθεσε. «Χαίρομαι πάρα πολύ που ξαναβρέθηκα μαζί του, μας έχουν αγκαλιάσει τα στελέχη της παράταξής του, τυπικά όμως δεν μπορεί να γίνει (σ.σ.: η ένταξη σ` αυτήν) διότι ο νέος νόμος Κλεισθένη δεν προβλέπει την προσχώρηση δημοτικών συμβούλων σε άλλη ομάδα» σημείωσε μεταξύ άλλων στο Radio North 98 και την εκπομπή «Βεράντα Αριστοτέλους».

Τέλος, κληθείσα να σχολιάσει τη σχέση της με τον κ.Νίκο Ταχίαο, η δημοτική σύμβουλος υπογράμμισε: «Στήριξα τον Νίκο Ταχιάο διότι υπήρχαν εκτός από πολιτικοί δεσμοί και οικογενειακοί, καθώς ήταν επί σειρά ετών συνεργάτης του πατέρα μου. Ο λόγος που ανεξαρτητοποιήθηκα ήταν γιατί επιθυμούσα να υπάρξει μια συνεργασία και σχέση που να μας χωράει όλους. Στην αρχή ο κ.Ταχιάος ήταν αντίθετος σε αυτό και για αυτόν τον λόγο αναγκαστήκαμε να κάνουμε αυτό το βήμα (σ.σ.: της ανεξαρτητοποίησης). Πάντως τώρα οι προσωπικές μας σχέσεις είναι πραγματικά καλές».
 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω