Εξελίξεις για Καυτανζόγλειο - Καμία διάθεση ΠΑΟΚ να δει Αυγενάκη

ΑΘΛΗΤΙΚΑ 2.12.2019 | 21:30 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Εξελίξεις για Καυτανζόγλειο - Καμία διάθεση ΠΑΟΚ να δει Αυγενάκη

THESSNEWS-DESK

Στην επικαιρότητα παραμένει το θέμα του Καυτανζογλείου προκειμένου να ρυθμιστεί το ζήτημα και να τρέξει το πρότζεκτ της «Νέας Τούμπας». Όμως, μετά από τα όσα έγιναν τις τελευταίες μέρες, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δεν σκοπεύουν να συναντηθούν με τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη για το ζήτημα αυτό.

Άλλωστε ο υφυπουργός ήταν εκείνος, ο οποίος την περασμένη εβδομάδα προκειμένου να αποφύγει το επικοινωνιακό... φάουλ για την προγραμματισμένη συνάντηση με τη διοίκηση του Ολυμπιακού μόλις δύο ημέρες πριν από το ντέρμπι των δύο ομάδων, προσπάθησε άρον άρον να καλέσει σε έκτακτη συνάντηση τον ΠΑΟΚ για το ζήτημα του γηπέδου.

Στο μεταξύ, η νέα πρόεδρος της διοίκησης του Καυτανζογλείου Σταδίου, Καλυψώ Γούλα, με την οποία ο ΠΑΟΚ έχει εξαιρετικές σχέσεις, δήλωσε ραδιοφωνικά στο «Metropolis» ότι δρομολογούνται άμεσα οι συναντήσεις με την πλευρά του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε: «Είναι τιμή για μένα η ανάληψη αυτής της θέσης. Βρισκόμαστε ακόμη σε διαδικασία ενημέρωσης. Η νέα διοικούσα επιτροπή συγκροτήθηκε την Τρίτη σε σώμα και υπάρχουν ζητήματα να επιλυθούν. Για το θέμα του ΠΑΟΚ, ο ίδιος ο Πρωθυπουργός τοποθετήθηκε και είπε πως πρέπει να δρομολογηθεί. Η προηγούμενη διοίκηση είχε φτάσει σε ένα επίπεδο επικοινωνίας με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και η νέα διοικούσα θα συνεχίσει αυτήν την επικοινωνία. Δρομολογούμε άμεσα συνάντηση με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Αυτή τη στιγμή δεν έχω πλήρη εικόνα και είμαι σε διαδικασία ενημέρωσης. Συγχρόνως τρέχουν οι διαδικασίες για τη Νέα Τούμπα και οι εξελίξεις στα δύο θέματα πρέπει να συνταιριάξουν χρονικά».

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω