5ο Thessaloniki Masters 2019

ΑΘΛΗΤΙΚΑ 2.12.2019 | 16:31 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

5ο Thessaloniki Masters 2019

THESSNEWS-DESK

Για 5η συνεχή χρονιά, το μεγαλύτερο τουρνουά darts της Θεσσαλονίκης έφτασε! Από τις 6 έως τις 8 Δεκεμβρίου 2019 ο Σύλλογος Νταρτς Θεσσαλονίκης διοργανώνει ένα τριήμερο γεμάτο βελάκια στην πόλη μας!

Τα darts είναι ένα άθλημα επιδεξιότητας, ακρίβειας και συγκέντρωσης που αποδεδειγμένα προσφέρει θέαμα όταν παίζεται σε υψηλό επίπεδο, ενώ παράλληλα φέρνει κοντά ανθρώπους που τους ενώνει το ίδιο πάθος.

Ο Σύλλογος Νταρτς Θεσσαλονίκης διοργανώνει το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου, το 5ο Thessaloniki Masters, ένα event στο οποίο ορισμένοι από τους καλύτερους darters απ’ όλη την Ελλάδα και όχι μόνο θα αναμετρηθούν με παίκτες από τη Θεσσαλονίκη για την ανάδειξη του Thessaloniki Masters Champion.

Η αγωνιστική δράση του τριημέρου ξεκινά την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου, στις 18:00 το απόγευμα με ένα τουρνουά διπλών. Η συνέχεια το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου στις 10:30 το πρωί με το τουρνουά γυναικών και στις 17:00 το απόγευμα τη σκυτάλη παίρνει το Thessaloniki Masters! Την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου στις 11:00 το πρωί η αυλαία του τριημέρου κλείνει με ένα τουρνουά Open.

Οι καλύτεροι Έλληνες παίκτες θα είναι εκεί και ο κορυφαίος Έλληνας darter Γιάννης Μιχαήλ!

Σε όλα τα τουρνουά του τριημέρου θα δοθούν κύπελλα και χρηματικά έπαθλα. Στα τουρνουά ζευγαριών, γυναικών, καθώς και στο Open της Κυριακής η συμμετοχή είναι ανοιχτή σε όλους. Στο Thessaloniki Masters οι παίκτες λαμβάνουν μέρος κατόπιν πρόσκλησης από τους διοργανωτές εξασφαλίζοντας έτσι το υψηλό επίπεδο της διοργάνωσης.

Χώρος διεξαγωγής: Double Ιn  Double Οut darts cafe, Πολ. Ρέγκου 9 & Βικοπούλου1, ακριβώς απέναντι από τον κήπο του νερού της Νέας Παραλίας (πάρκο με τα νούφαρα).

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω