Αιφνιδίασε on air ο Λιάγκας – «Δεν ξέρω αν θα ξεπεράσουμε ποτέ αυτό που κάναμε» (video)

PEOPLE 2.12.2019 | 17:09 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Αιφνιδίασε on air ο Λιάγκας – «Δεν ξέρω αν θα ξεπεράσουμε ποτέ αυτό που κάναμε» (video)

THESSNEWS-DESK

Μία απρόσμενη αναφορά έκανε ο Γιώργος Λιάγκας στη σημερινή εκπομπή, ο οποίος την ίδια ώρα προλόγιζε μία νέα στήλη που αφορά τις γυναίκες.

Ο παρουσιαστής μίλησε για το περιστατικό που συνέβη πριν από μερικές εβδομάδες και έχει να κάνει με τα σχόλια που ακούστηκαν στην εκπομπή για την είδηση με φοιτήτρια του ΑΠΘ, στην οποία ασέλγησε συμφοιτητής της.

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε τα εξής: “Πριν από 3 εβδομάδες περίπου, εδώ στην εκπομπή κάναμε ένα “χοντρό”, ένα μεγάλο λάθος. Προφανώς ήταν άθελά μας, προφανώς δεν υπήρχε καμία στοχοποίηση, καμία πρόθεση, ήταν μια χοντροκομμένη πλάκα η οποία μας ακολούθησε από το γραφείο πάνω. Δεν το πήραμε χαμπάρι. Καμιά φορά συμβαίνει στις καλύτερες των οικογενειών. Ζητήσαμε ειλικρινέστατο συγννώμη, μία, δύο και τρεις φορές. Φάγαμε και το βρίσιμό μας, απόλυτα δικαιολογημένο. Δεν αρκεί όμως αυτό, γιατί αισθανόμαστε πάρα πολύ άσχημα, δεν το έχουμε ξεπεράσει και δεν ξέρω αν θα το ξεπεράσουμε και ποτέ αυτό που κάναμε, διότι στεναχωρήσαμε και ανθρώπους που δεν θα έπρεπε”.

“Στεναχωρήσαμε και πάρα πολλές γυναίκες που μας ακολουθούν όλα αυτά τα χρόνια. Το ελάχιστο που θα μπορούσαμε να κάνουμε θα ήταν να δώσουμε μέσα από αυτήν εδώ την εκπομπή, βήμα στη γυναίκα”, σημείωσε ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω