Στην ΕΥΑΘ Παγίων ο Σάκης Τζακόπουλος

THESSCITY 2.12.2019 | 15:50 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Στην ΕΥΑΘ Παγίων ο Σάκης Τζακόπουλος

THESSNEWS-DESK

Δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ η νέα διοίκηση της ΕΥΑΘ Παγίων ΑΕ μετά από κοινή απόφαση των υπουργών Οικονομικών Χρ. Σταϊκούρα και Μακεδονίας-Θράκης Θ. Καράογλου.

Στο νέο διοικητικό σχήμα πρόεδρος αναλαμβάνει ο μηχανικός Σάκης Τζακόπουλος. Ο κ. Τζακόπουλος είναι δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης, εκλεγμένος με την παράταξη Ταχιάου ενώ είχε διατελέσει για μια διετία περίπου διευθύνων σύμβουλος της ΕΥΑΘ Α.Ε.

Αντιπρόεδρος της εταιρίας ορίσθηκε ο Μπεδρό- Εσαή Αταμιάν. Εκπρόσωπος του υπουργείο Υποδομών είναι η Ιωάννα Ευσταθοπούλου. Αναστάσιος Παρασίδης, Χρήστος Τραϊκούδης, Γεώργιος Παπαϊωάννου και Αλέξανδρος Μεντές είναι τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ .

H Ε.Υ.Α.Θ. Παγίων είναι Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου που συστάθηκε με τον Ν.2937/01  (άρθρο 22, ΦΕΚ-169/Α/26-7-01), με σκοπό «τη διαχείριση, συντήρηση και λειτουργία των ακινήτων περιουσιακών στοιχείων και λοιπών παγίων που της μεταβιβάσθηκαν από την Ε.Υ.Α.Θ. ΑΕ, την άσκηση των δικαιωμάτων του Δημοσίου επί των πηγών που χρησιμοποιούνται για την ύδρευση της περιοχής δραστηριότητας της Ε.Υ.Α.Θ. Α.Ε. και τη συνδρομή του Δημοσίου κατά το σχεδιασμό και την υλοποίηση της πολιτικής επενδύσεων για την ύδρευση και την αποχέτευση της εκάστοτε περιοχής δραστηριότητας της Ε.Υ.Α.Θ. Α.Ε.

 

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω