Η «ΜΕΛΕΤΩ» ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ ΩΣ «BEST CIVIL ENGINEERING CONSULTANCY 2019» ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 28.11.2019 | 15:03 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Η «ΜΕΛΕΤΩ» ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ ΩΣ «BEST CIVIL ENGINEERING CONSULTANCY 2019» ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

THESSNEWS

Η Εταιρία Συμβούλων – Μηχανικών ΜΕΛΕΤΩ,  από την Θεσσαλονίκη,  μέλος του Ομίλου ΑΝΑΔΟΜΩ,  με   πολυετή εμπειρία στο χώρο των Μελετών και των Αδειοδοτήσεων βραβεύτηκε ως “Best Civil Engineering Consultancy 2019 in Greece” από το περιοδικό Build Magazine.

Τα πιο δημοφιλή βραβεία κατασκευής και τεχνολογίας στην Αγγλία από το 2015,  ανάμεσα σε πολλές συμμετοχές από την Ελλάδα,  τίμησαν την ΜΕΛΕΤΩ με το βραβείο αυτό για το έργο της.

Σε έναν απαιτητικό  και εξελισσόμενο κλάδο,  με πολλές νέες προκλήσεις κάθε χρόνο, η ΜΕΛΕΤΩ δίνει βιώσιμες λύσεις ικανοποιώντας όλες τις ανάγκες του επιχειρηματία πελάτη. Στη ΜΕΛΕΤΩ θα βρεις τον συνεργάτη που θα σε κατευθύνει με τις πιο σύγχρονες μεθόδους από μια απλή μελέτη ως την πιο εξειδικευμένη κατασκευή.

 

Ο Director Manager της ΜΕΛΕΤΩ κ. Τικέλλης Στέφανος δήλωσε :

« Η Ομάδα της ΜΕΛΕΤΩ είναι πραγματικά περήφανη που με την δουλειά και την αφοσίωση όλων των συνεργατών της, καταφέρνει να διακριθεί, μέσα σε ένα τόσο ανταγωνιστικό περιβάλλον.

Η αναγνώριση αυτή, μαζί με τις αυξημένες απαιτήσεις των πελατών μας, μας θέτουν μπροστά στην ευθύνη να ανταποκριθούμε  ακόμη καλύτερα στην πρόκληση για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών.»

Είναι μεγάλη μας τιμή η βράβευση αυτή και ευχόμαστε και άλλες μελλοντικές διακρίσεις !!

 

 

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω