Ο Έλληνας σταρ του «Τιτανικού» Μπίλι Ζέιν πήγε στον Αντώνη Ρέμο (video)

PEOPLE 19.11.2019 | 22:36 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Ο Έλληνας σταρ του «Τιτανικού» Μπίλι Ζέιν πήγε στον Αντώνη Ρέμο (video)

THESSNEWS-DESK

Ο ελληνοαμερικανός ηθοποιός, Μπίλι Ζέιν, βρίσκεται αυτές τις μέρες στη Θεσσαλονίκη, ως τιμώμενος καλλιτέχνης στην 4η Art Thessaloniki International Contemporary Art Fair.

Ο γνωστός ηθοποιός παραχώρησε μία συνέντευξη στην εκπομπή «Ευτυχείτε». «Έρχομαι πολλά χρόνια στην Ελλάδα και δεν είχα καταφέρει ποτέ να έρθω στη Θεσσαλονίκη. Πρωτοήρθα στην Ελλάδα νεαρός», ανέφερε στην αρχικά και στη συνέχεια εξήγησε:

«Θυμάμαι όταν ήρθα για πρώτη φορά βρισκόμουν σε μια πλαγιά στην Πάρο, το 1983, εκεί στα 17-18 μου. Με την μυρωδιά της ρίγανης να έρχεται πάνω μου. Αυτό μίλησε κατευθείαν μέσα μου. Ένοιωσα ότι γειώθηκα και ξύπνησε μέσα μου το DNA» .

Μάλιστα δεν παρέλειψε να σχολιάσει και την εμπειρία του από τη νυχτερινή Θεσσαλονίκη, καθώς διασκέδασε στην Πύλη Α, όπου εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος. «Ήταν καταπληκτικά. Φυσικά πήγα στα μπουζούκια και ήταν τα καλύτερα που έχω πάει. Η παρουσία του Αντώνη Ρέμου ήταν επιβλητική, κάτι περισσότερο από απλός μουσικός, ήταν πραγματικός διασκεδαστής. Έχει καταπληκτική φωνή και η σύνδεση του με το κοινό ήταν βαθιά. Με κανένα κομμάτι εγωισμού» περιέγραψε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω