Θεσσαλονίκη: Πως είναι ο σταθμός «Σιντριβάνι» ένα χρόνο μετά τους… μουσαμάδες (ΦΩΤΟ)

THESSCITY 19.11.2019 | 21:48 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Θεσσαλονίκη: Πως είναι ο σταθμός «Σιντριβάνι» ένα χρόνο μετά τους… μουσαμάδες (ΦΩΤΟ)

THESSNEWS-DESK

Με μία ανάρτηση στα social media o πρόεδρος της Αττικό Μετρό Α.Ε., Νίκος Ταχιάος, δημοσίευσε φωτογραφίες από το «Σιντριβάνι» του μετρό Θεσσαλονίκης, οι οποίες δεν θυμίζουν έναν έτοιμο σταθμό.

Παράλληλα, ο κ. Ταχιάος, αφήνει σαφείς αιχμές για τα «εγκαίνια με μουσαμάδες» που κατηγορήθηκε ότι έκανε πριν από 11 μήνες η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, παρουσία του τότε πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Καλώδια που κρέμονται από την οροφή, ανολοκλήρωτες σκάλες καθώς και σκαλωσιές, είναι αυτά που απεικονίζονται στις εν λόγω φωτογραφίες της ανάρτησης,  κάτι που δείχνει πως ο σταθμός δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί εντελώς.

Επιπλέον, ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό γνωστοποίησε πως ο εν λόγω σταθμός δεν θα είναι επισκέψιμος ενόψει του Thessaloniki Open House 2019, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, 23 και 24 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με τον ίδιο οι πολίτες θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν τον υπό κατασκευή σταθμό του μετρό στον Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό.

«Το επόμενο Σαββατοκύριακο, στα πλαίσια του Thessaloniki Open House 2019, η Αττικό Μετρό Α.Ε. «ανοίγει» στους Θεσσαλονικείς τον υπό κατασκευή σταθμό του μετρό στον Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό. Επισκέψιμα θα είναι τα δύο πρώτα υπόγεια επίπεδα, όπου οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να δουν την πρόοδο των εργασιών. Η είσοδος θα γίνεται από τις σκάλες μπροστά από τον ΟΣΕ. Δεν απαιτούνται κρατήσεις.

Όσο για τον σταθμό «Σιντριβάνι» που «εγκαινιάστηκε» πανηγυρικά πριν από 11 μήνες, ιδού η χθεσινή εικόνα του. Ο χώρος αντεδείκνυται για επισκέψεις», γράφει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Νίκος Ταχιάος.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

 

 

 

 

 

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω