Σπυρούλα Κάιζερ: Με δάκρυα στα μάτια μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε (VIDEO)

Media 18.11.2019 | 19:50 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Σπυρούλα Κάιζερ: Με δάκρυα στα μάτια μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε (VIDEO)

THESSNEWS-DESK

Συνέντευξη στη “Φωλιά των Κου Κου” και στον Γιώργο Κρικοριάν έδωσε η Σπυρούλα Κάιζερ που την γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM.

Με δάκρυα στα μάτια η Σπυρούλα μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε στην Αμερική.

«Το πιο δύσκολο που έχω περάσει μέχρι τώρα στη ζωή μου ήταν να προσαρμοστώ μετά την αποχώρησή μου γιατί πίστευα ότι το σπίτι μου ήταν το GNTM. Όταν ήμουν μικρή έπαιζα ποδόσφαιρο. Ήμουν αθλητικός τύπος, δεν έπαιζα με κούκλες. Οι καθηγητές με έβγαζαν έξω από την τάξη και τσακωνόμουν μαζί τους.

Ταλαιπωρούσα τη μαμά μου γιατί την έπαιρναν συνέχεια από το σχολείο για να της πουν ή ότι έφυγα ή ότι τσακώθηκα. Στα 18 μου έφυγα για Αγγλία για να σπουδάσω θεατρολογία. Δεν μου άρεσε επειδή ήταν πολύ θεωρητικό κι έφυγα, ήρθα Αθήνα και μετά πήγα Αμερική», είπε αρχικά η Σπυρούλα Κάιζερ.

«Στην Αμερική πέρασα δύσκολα γιατί μου τελείωναν τα λεφτά. Δεν ήθελα να ζητήσω από τη μαμά μου, οπότε δεν έτρωγα. Υπήρξαν και δύο μέρες που δεν είχα φάει κι έπινα μόνο καφέ. Ήταν δύσκολα στην Αμερική, αλλά ήμουν ευτυχισμένη κι αυτό έχει σημασία. Το είπα στη μαμά μου μετά από καιρό κι έκανε το σταυρό της. Δεν ήθελα να στερείται εκείνη για να στέλνει χρήματα σε μένα», είπε με δάκρυα στα μάτια η Σπυρούλα Κάιζερ.

 

Δείτε το βίντεο:

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω