Αλώβητο το Πολυτεχνείο στο ΑΠΘ - «Βοήθησε η πολιτεία» δήλωσε στο Ράδιο Θεσσαλονίκη ο Κοσμήτορας της σχολής

ΡΕΠΟΡΤΑΖ 18.11.2019 | 12:45 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Αλώβητο το Πολυτεχνείο στο ΑΠΘ - «Βοήθησε η πολιτεία» δήλωσε στο Ράδιο Θεσσαλονίκη ο Κοσμήτορας της σχολής

ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

«Τη σχολή την βρήκαμε σε πολύ καλή κατάσταση. Δεν είχαμε ζημιές. Η σχολή ήταν όπως και την Πέμπτη» δήλωσε στο Ράδιο Θεσσαλονίκη ο Κοσμήτορας της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ Κωνσταντίνος Κατσιφαράκης την επόμενη ημέρα της πορείας για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Είπε ότι ανησύχησε όταν άκουσε για τις φωτιές έξω από τη σχολή αλλά τελικά όπως είπε μία μικρή ομάδα έκαψε σακούλες σκουπιδιών. Στο χώρο της σχολής υπήρχαν μόνο σκουπίδια τα οποία και μάζεψαν συνεργεία του δήμου. «Δεν είχαμε κανένα πρόβλημα ούτε μέσα ούτε έξω από τη σχολή» σημείωσε.

Εκτίμησε πως φέτος ήταν καλύτερος ο σχεδιασμός από την πολιτεία ενώ αναφέρθηκε και στην καλή διάθεση από τους φοιτητές. Αναφέρθηκε στην εκδήλωση που διοργάνωσε χθες ο σύλλογος αποφοίτων του ΑΠΘ με τον Σύνδεσμο Φυλακισθέντων Εξορισμένων Αντιστασιακών. « Έβλεπα τα παιδιά που ήταν μέσα, την καλή διάθεση που είχαν και ήμουν σίγουρος ότι θα προσπαθούσαν να περιφρουρήσου τη σχολή» ανέφερε.

«Αυτό που φοβόμουν ήταν οι μπαχαλάκηδες. Αυτοί που θέλουν να κάνουν ζημιές. Σε αυτό πιστεύω ότι βοήθησε και η πολιτεία. Να αντιμετωπιστούν τέτοια φαινόμενα» σημείωσε ο κ. Κατσιφαράκης.

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω