Τα makeup tips που κάθε κοκκινομάλλα πρέπει να εφαρμόζει

THESSTRENDS 14.11.2019 | 23:41 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Τα makeup tips που κάθε κοκκινομάλλα πρέπει να εφαρμόζει

THESSNEWS-DESK

Όπως ακριβώς ταιριάζετε το μακιγιάζ με το χρώμα των ματιών σας, έτσι ακριβώς πρέπει να το συνδυάζετε και με την απόχρωση των μαλλιών σας.

 Για παράδειγμα, οι ξανθιές λατρεύετε τους γήινους και gold τόνους, ενώ οι καστανομάλλες αγαπάτε τα ζωηρά, τα χάλκινα και τα ψυχρά metallic χρώματα. Υπάρχουν όμως και οι αγαπημένες μας redheads, οι οποίες συχνά αντιμετωπίζουν πρόβλημα στο πώς να κάνουν το μακιγιάζ τους, ώστε να αναδείξουν όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους. Άλλωστε, οι κόκκινοι και ginger τόνοι επικρατούν αυτή τη σεζόν φέρνοντας έναν ανεπιτήδευτο και φλογερό δυναμισμό στις γυναίκες του σήμερα.

Έχοντας υπάρξει κοκκινομάλλα για αρκετά χρόνια, έχω πειραματιστεί κι έχω ανακαλύψει τα τέλεια makeup tips, που αναδείκνυαν ακόμη περισσότερο το έντονο χρώμα των μαλλιών και συνόδευαν τις day-to-night εμφανίσεις μου. Συνεχίστε λοιπόν να διαβάζετε για να μάθετε ποια είναι αυτά και να τα εφαρμόσετε κι εσείς στη δική σας ρουτίνα περιποίησης εάν είστε redhead -φυσική και μη.

Διαβάστε περισσότερα στο GLOW.GR

 Φωτογραφία από Irina Gromovataya από το Pixabay

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω