Στο αεροσκάφος για το ταξίδι ζωής ο Παναγιώτης Ραφαήλ – «Παίρνουμε πολλή αγάπη μαζί» (video)

ΚΟΙΝΩΝΙΑ 14.11.2019 | 21:21 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Στο αεροσκάφος για το ταξίδι ζωής ο Παναγιώτης Ραφαήλ – «Παίρνουμε πολλή αγάπη μαζί» (video)

THESSNEWS-DESK

O Παναγιώτης Ραφαήλ Γλωσσιώτης ξεκίνησε σήμερα για το ταξίδι ζωής και ελπίδας στη Βοστώνη μαζί με τους γονείς του.

Η οικογένεια του μόλις 19 μηνών αγοριού μίλησε στην κάμερα του Open από το αεροδρόμιο θέλοντας να ευχαριστήσει όλους όσους συνέβαλαν με την οικονομική τους ενίσχυση την μεγάλη μάχη που δίνει ο Παναγιώτης – Ραφαήλ από την Εύβοια.

«Δεν το πιστεύουμε ότι τα καταφέραμε» δήλωσε χαρακτηριστικά η μητέρα του Παναγιώτη Ραφαήλ για το πρωτόγνωρο κύμα αλληλεγύης που δέχθηκε το παιδί της. «Να ευχαριστήσουμε για ακόμα μια φορά τον κόσμο που μας στέλνει στην Αμερική».

«Ήταν μεγάλο το ποσό και όταν ξεκινήσαμε, είπαμε πως είναι δύσκολα τα πράγματα αλλά θα το κάνουμε γιατί είναι για το παιδί μας. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα άλλο» πρόσθεσε η μητέρα του 19μηνων Παναγιώτη Ραφαήλ. «Θα κάνει το παιδί τις εξετάσεις του αύριο, αν όλα πάνε καλά και μπορεί να πάρει τη θεραπεία, έχουμε προγραμματισμένη ημερομηνία για 21 Νοεμβρίου»

Τον μικρό Παναγιώτη Ραφαήλ θα αναλάβει στην κλινική της Βοστώνης ο διεθνώς αναγνωρισμένος παιδονευρολόγος Βασίλειος Δάρρας. «Είναι ένας εξαίρετος άνθρωπος, σπουδαίος επιστήμονας και ένας από τους λόγους που θέλαμε να πάμε σε αυτή την κλινική» ανέφερε ο πατέρας του μικρού αγοριού.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω